Som 30.tt a posledné 2 týždne pociťujem v podbrušku jemnú bolesť, pichanie zospodu a rôzne bolesti panvy. Trošku sa bojim aby som sa neotvárala alebo sa mi neskracoval krčok, aj keď viem, vraj to necitiť. Poradňu mam až buduci tyždeň a chceli sme už niekoľko krat sex ale trošku mam strach aby som sa nahodou neotvarala a ešte si poškodim. Čo by ste robili? Dakujem
@kvietok173 ďakujem, už som bola odhodlana minuly tyždeň isť, ale uplne to prešlo na par dni..dnes citim to pichanie zas…všetky ženy z mojho tt mi hovoria, že maju to isté a že je to uplne ok🤷♀️ tak už ten týždeň vydržim asi..akurat teda ja som už tych blbych pocitov mala veľa a vždy bolo chvalabohu všetko ok
My nemáme sex od začiatku a žijeme...a nemali sme to zakázané , dobrovoľne.. Teraz začínam 32 tt , chuť by bola ale riskovať nebudeme.. vydržíme
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Veľmi by som neriskovala. Ak máš zvláštny pocit chod na poradňu skôr. Nemyslím že by Ta nevzal lekár ak mu vysvetlíš že sa cítiš nepríjemne, či Ta môže skontrolovať.