Dobrý deň chcem sa vás opýtať žienky som prvý krát tehotná keď som bola minulý týždeň ku gynekológovi nespýtala som sa ho od toho stresu som rýchlo vyšla von môžem mať sex s priateľom keď som tehotná 3 týždne nemôže sa nič stať bábätku do koľkých mesiacov to môžem robiť ? Ďakujem za každú radu prosím blbé komentáre si nechajte pre seba len sa tu pýtam slušne
Iba 3 týždne určite nie si tehotná, to by si ešte ani nevedela o tom. Zrejme si tak v 7-8tyzdni, čiže v 1 trimestri. Pokiaľ doktor nenašiel nijaký problém, že nemáš rizikové tehotenstvo, tak by to malo byt ok.
Sexovať môžeš, dokým nemáš žiadne problémy, kvôli ktorým by ti to lekár zakázal. Pokiaľ nič nepovedal, smelo do toho. 😉
kým nemáš žiadne problémy môžeš mať sex celé tehotenstvo 🙂
tak ja neviem..ale ja mam pocit ze mne sa vsetko zacalo kazit prave po sexu v tehu...a zhruba v tom obdobi ked sme sex mali doslo asi k zamlcanemu potratu...mozno nahoda..? neviem..ale vycitam si to
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak ti lekar nezakazal, kludne az do porodu.