Sex a tehotenstvo

3. aug 2024

Mám najlepšieho manžela na svete , položil by za mňa (za nás) život , pomáha mi zo všetkým , nechce aby som upratovala hnevá sa keď vysavam keď umývam vaňu atd proste že on to urobi , neviem mu vysvetlit že tehotná žena môže upratovať a nemusí sa báť 😂 bol by najradšej keby som len ležala proste sa o nás veľmi boji hovorí že ak by sa niečo stalo že by zomrel, sme jeho všetko jeho cely svet na bábo sa neskutočne teší ALE ! Teraz príde to ale … odmieta sex , nemá záujem , chápem asi nie som moc príťažlivá s tým veľkým bruchom lenže on ten sex odmieta od začiatku , za 7 mesiacov tehotenstva sme mali sex asi 10 krát… ja sa hrozne bojím že sa to nezlepší ani po pôrode , chyba mi byť ženou , byť chcenou príťažlivou ženou , po pôrode na mna asi tiež nebude mať chuť keď si predstaví ako to dieťa odtiaľ vyšlo a ako som sa hojila tak isto sa bude báť , bojím sa že sa na tomto budeme veľa hádať a zničí nám to manželstvo … čo si myslite ? Nechcem aby sme boli potom už iba rodičia , chcem byť stále aj žena ale ako ho poznám on nebude moc akčný ani po šestonedelí …

autor
3. aug 2024

On bude ten najlepsi otec , ale chcem aby bol aj dobrý manžel a nie len otec … Ach snáď ma tu pochopí niekto 😞

viestta
3. aug 2024

To odmietanie sexu moze pramenit z jeho prehnaneho strachu aby sa nieco nestalo. Treba si to vykomunikovat

mogaa
3. aug 2024

hlavne nech nie je pri pôrode🙂

ns994
3. aug 2024

Aj si sa s nim o tom porozprávala? Co nato povedal ? Mozno je to len fakt o prehnanom strachu

colsami
3. aug 2024

Pokoj, vela chlapov je takych ze v tehotenstve nechcu. Moj odmietal od toho cca 6-7 mes uz ked bolo brucho vyrazne a velke, proste povedal ze vie ze tam "nieco" je a nie je mu to prijemne, proste s dietatom v bruchu nie.
A bol pri porode, a videl teda vsetko (nema s takymi vecami problem, hoci som mu povedala nech "dole nepozera" presne aby nemal potom traumy a nechut k sexu po porode 😃 ) ale pozrel si teda vsetko, mal z toho zazitok, a aj sex po 600ned. normalne nabehol bez problemov 😉
Dokonca ked som uz x dni prenasala a viackrat vyhodila na oci poznamku ze uz som skusala vsetko a mal by teraz skusit "pomoct tomu" on, tak odmietol, ze urcite nie 😃
Takze klud,...

autor
3. aug 2024

@ns994 nepovedal nič nedá sa s ním na túto tému proste to vidím na ňom že sa boji aj keď príde konečne k tomu sexu tak je to akoby to robil s pannou😂 najjemnejšie , najpomalšie a opatrne ako sa len dá 😁 tu sa nie je čo pýtať , odpoved je jasná , to tehotenstvo už nejak prezijem , bojím sa skôr o život po pôrode

autor
3. aug 2024

@colsami môj nemal chuť na sex od kedy sme našli 2 paličky na teste … od začiatku je taký že sa bojí

januska12323
3. aug 2024

Bojí sa všetkého tak logicky aj sexu s dieťaťom v bruchu. Ak bolo do tehotenstva všetko v poriadku hádam to nebude až také zlé. Do ničoho ho nenúť.

ns994
3. aug 2024

No vidis. Boji sa aby vam neublizil. Teda aspon mne to tak pride. Niektori to tak maju. Prehnany strach. Aj ked sex v tehotenstve je mozny a babu neublizi. Boja sa. Mzono ho skus zobrat k dr nech mu to vysvetli, ze je to vporiadku. Mozno to mu pomoze. Nenutila by som ho ale teraz. Skor vykomunikovat si to. Viem asi tazke ale mozno mu je to blbe.No a po porode. Ved zato, ze tetaz je to take neznamena, ze bude aj potom. Potom uz nebudes mat babo v brusku... moj bol pri porode. Videl vsetko. Vsetkooo 🤣 aj ako ma nastrihavali a pohoda. Lubi ma rovnako a viac este. A chut mu to neubralo.

minimalistka
3. aug 2024

Podľa mňa to teraz nerieš a zbytočne sa tým netráp a nerob si zle úsudky uvidíš ako to bude po tehotenstve. Manžel sa o vás boji možno aby vám neublížil, a možno mu to je neprijemne ale nechce ti to povedať. Vyčkaj kým porodiš.

colsami
3. aug 2024

Zbytocne to riesis. Ked vies, ze sa boji odkedy mas 2 //, tak sa necit nepritazliva, ani nevytvaraj do buducna problem ktory vobec nemusi nastat a pravdepodobne ani nenastane. Vies predsa dovod, preco odmieta.
Teraz sa zameraj na tehotenstvo, porod, male babo, cas Ti zleti ako nic a normalne nabehnete na "rezim pred tehotenstvom" 😁

katarinaschober
3. aug 2024

Aj moj mal strach ale ja som ani chut nemala

medda_beda
3. aug 2024

Tak asi má strach.
Mne by liezol na nervy s takým preháňaním.

luciferka93
3. aug 2024

Ja som teraz v 6 mesiaci a s mužom sme od začiatku ako zistil ze som tehotná nemali sex... Najskôr sa bál a samozrejme sa bojí dodnes a keď sme sa o tom rozprávali, povedal mi na rovinu že to nie je preňho príťažlivé to bruško a ešte keď vie ze tam je bábätko... Každý chlap to ma inak... Ja chápem ze ti to chyba aj pocit byť ženou (ved aj mne) ale po pôrode uvidíš ze sa všetko vráti do normálu 😃 teraz čakáme druhé a pri prvom sme to mali rovnako so sexom... Bol aj pri pôrode aj stíhal pupocnu šnúru a nemá žiadnu traumu, a sex nám fungoval skvelo po pôrode, dokonca sme sa nevedeli dočkať kedy skončí 600nedelie ☺️ teraz sme sa tiež už bavili ze sa tešíme po 600nedeli na seba 😃😃😃dôležité je si to s mužom vykomunikovat, je veľa mužov co majú so sexom problém keď je ich partnerka tehotná

lauricka
6. aug 2024

Maľujete čerta na stenu. Bojí sa, že ublíži dieťaťu. Chodíte spolu ku gynekológovi na kontroly, predpokladám, tak nadhodte otázku, či to môže ozaj ublížiť dieťaťu, nech to počuje od lekára. A to, čo bude po pôrode, ani srnka netuší, načo sa tým teraz trápiť? Možno nič z toho sa diat nebude, čo tu píšete. Samozrejme, keď bude pri pôrode, je lepšie, keď bude vám pri hlave a dolu nič neuvidí.

klejkaez
8. aug 2024

Vždy som sa nad týmto sama zamýšľala, ale úprimne. Mne osobne by tiež nebolo príjemné mať sex s niekým, kto ma v bruchu dieťa a hybe sa to tam popri sexe. Keby mu ublížim citila by som sa zle.
Nevychutnala by som si to, len sa sústredila naň.
Vážne, ja by som to tiež nedokázala, len tak🙂🤷🏼‍♀️

medda_beda
8. aug 2024

@klejkaez Odmietať sex od začiatku je trochu iné ako to vnímať v nejakom 7 mesiaci.
Prvých 5/6 mesiacov to je na žene ledva vidieť a nie ešte vidieť dieťa.

klejkaez
8. aug 2024

@medda_beda ved dieťa neuvidí ani neskor😄. Ale vravim za seba, ze ja to chápem. Žena to citi z inej hormonálnej stránky, ale chlap to ma v podvedomí, nemusi to ani byt vidno 😊.
Iba vravím, ze ich chápem. Ja by som mala zmiešane pocity tiež, ked sa úplne vzijem do ich role. Bala by som sa normálne odviazat/fungovať pri sexe.😄🤷🏼‍♀️

gabika029
8. aug 2024

Ja som 6 mesiacov tehotná a mali sme sex 1x 🫣🙂proste môj manžel mi rovno povedal, že sa bojí. Ja jeho rozhodnutie rešpektujem, lebo nemám chuť ani ja. Ale u vás to môže byť iné. Vykomunikovat si to musíte.

medda_beda
8. aug 2024

@klejkaez Tak môže vidieť, že sa v tom bruchu hemží :D to vidieť je.
Žena to necíti nijak inak.Nevnímam tehotenstvo okrem toho, že mi je zle a normálny chlap tak isto vie, že na to nemá vplyv :D.
Ešte chápem vo vyššom štádiu, ale keď je žena štíhla, nič nevidno.
No ja neviem čo takému chlapovi behá hlavou, ale každý je iný.

85miska
8. aug 2024

Aj môj sa bál trošku. Ale boli sme spolu na ultrazvuk v 13tt a som sa spýtala pred doktorom či môžme a on povedal ze áno pokiaľ nemám žiadne problémy. On to asi musel počuť od lekára. Mali sme sex často, dokonca ja som mala extrémnu chuť aj 2x na deň. Až do dňa pôrodu sme to robili. A 10 dni po pôrode sme pokračovali. (Mala som sekciu)

mrsbntm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre