Ahoj žienky, dnes som bola na kontrole a zistila som, že som mala samovoľný potrat, dieťa sa prestalo vyvíjať a tym moje tehotenstvo skončilo :( ,v piatok mi idu vyčistiť maternicu, chcela by som sa Vás opýtať, máte s týmto skúsenosti a ak áno prosím Vás čo ste si tam zobrali pyžamo alebo košeľu a tiež ako dlho ste tam boli a mali ste silné bolesti???
@zuzans258 ahoj, ja som tam dostala taku tu koselu, svoje som nemala tusim. a po zakroku sa lezalo 2 hodiny a potom sa slo domov a odporucali aj doma este lezat. inac ja som potom mala bolesti ako pri normalnej MS, krvacala som troska dlhsie. museli sme mat zabezpeceny odvoz domov.
@alilka, @meusicka....baby a aj Vás objednali najskôr na interné a na aro,??? a ak áno..čo Vám tam robili...trvalo to dlho?
Zuzans258 ja som bola takto 4 dni tam nepustili ma hned a to som nemala ziadne komplikacie ani som nekrvacala silno.
Zuzans258 no neviem jak to je teraz mne sa to stalo pred 7 rokmi takze mozno teraz ta pustia i ked aj mne to vraveli ze ma hned pustia a vidis nakonec som tam bola 4 dni
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj..hoc akú pyzamu si vezmi..ja som mala nohavicovu a bolesti ako pri ms. Ráno ti spravia na obed ideš domov . 😊 Veľa síl 😉