Samoopaľovanie počas tehotenstva

misicka20
25. máj 2013

Ahojte babiky..chcela by som radu. Presne o dva tyzdne mam svadbu, cele sa to spiskalo narychlo, tak som ani nemala cas rozmyslat nad opalovanim. Som tehotna a solarium vylucujem. Samoopalovacie mlieko? Neviem, ci to je dobry napad, aby sa mi nespravili flaky na bielych satach z potenia. Alebo skusit mlieko s kvapkou samoopalovacieho? Robi flaky na pokozke? Pusta na odev? Alebo opalovaci nastrek? Poradte..dakujem

vejula
25. máj 2013

@misicka20 ja neviem, ale ja by som si tu chemiu na seba počas tehu určite nedavala.... Ako treba prečitať určite podrobne zloženie, či to neobsahuje nejake svinstva, ktoré by mohli ohroziť zdravie mimi. Ja som mala svadbu ako tehotna, v novebri, nebola som nejaka sneda, ale myslim, že pokial niesom holywoodska hviezda, alebo anglicka princezna, tak nepotrebujem byť uplne že "dokonala"

misicka20
autor
25. máj 2013

Asi mas pravdu 🙂 nebudem vymyslat s chemiou ..pockam si na slniecko a mozno vykukne :D

euka210
25. máj 2013

podla mna uplna zbytocnost, ani normalne by som si to nedala, nieto este v tehu

nikolet_89
26. máj 2013

ahoj kasli nato, aj tak sa zotmie a aj v sale nebude vidiet, ze si bleda, okrem ineho kazdy musi brat ohlad nato, ze si tehu tak nemozes vymyslat 🙂

mijunik
26. máj 2013

Ahoj, súhlasím s kočkami, nešpekuluj s pokusmi vyzerať opálene. Po prvé chémia - nevieš, čo z toho Ti prejde cez pokožku dovnútra a až k bábätku a po druhé načo chceš byť opálená? Teda ak správne chápem - opálená = tmavšia ako štandard v tomto ročnom období. To je podľa mňa úpne zbytočné a okrem toho sa mi zdá, že trochu viac opálená tvár pridáva opticky na veku. Jasné, že nechceš byť nezdravo bledá alebo zelená, ale to docieliš skôr pravidelnými prechádzkami na čerstvom vzduchu, dostatkom tekutín (voda, rooibos) a zdravou stravou. Dôležité je, aby si cez svoj veľký deň bola v pohode, poriadne oddýchnutá (takže si dožič dostatok spánku) a keď budeš mať pekný účes a príjemný makeup, tak budeš vyzerať krásne a prirodzene. A mimochodom, máš rovnaký termín pôrodu ako mám ja narodeniny. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre