Ahojte mate niekto skusenosti...som na materskej a velmi sa uz nudim doma..rozmyslam ze by som sa zbalila a odisla sama na tyzden k moru..bol niekto takto z vas ci je to nebezpecne ist sama?rozmyslam zasa nad Egyptom kde sme boli z manzelom v lete..bohuzial dovolenku mu nechcu dat tak jedine mi ostava bud ist sama alebo ostat doma.. 😔 😔 😔 😔 😔
aky je vas nazor??dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
bolo by to riskantne a nezodpovedne, uz nie si sama, uz mas zodpovednost za iny zivot..., teda pokial otazka nie je nepodareny vtip...
@muriel21 Určite neodporúčam 😢 Do moslimskej krajiny? Sama žena? A ešte k tomu tehotná? Nechcem byť zlý prorok, ale to by mohlo mať katastrofálne následky.... Prečo si nevyberiete nejaký wellnes pobyt, napríklad do Tatier? Alebo do nejakého kúpeľného strediska? Kliknite si na Zľavomat, je tam obrovský výber, za super ceny.....Oddýchnete si....pomasírujú vám boľavé nôžky.....A domov prídete vysmiata ako Slniečko 😉
V ktorom si mesiaci? Vela aeroliniek nechcu brat na palubu zeny, ktore su v 36tt a viac
sama by som nesla do egypta aj keby som nebola tehu. nahodou sa ti daco stane porodis dieta v dajakom zariadeni kde je bohvie aka starostlivost, este nahodou dajaka infekcia. uplne uzasne. chod radsej do kupelov, na masaz, bazen, skus zmotat dajaku kamaratku. uvidis bude ti lepsie a aj kludnejsia budes
ja by som sama nesla nikam a urcite tehotna a do egypta nikdy ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ vsak skus nejaky wellnes niekde blizsko, ale urcite s niekym, vsak stat sa moze hoci co
@muriel21 nerozmyslas, tak Ti pomozem... ostan na Slovensku a chod napriklad do Dunajskej Stredy, je tam welness, kde sa zrelaxujes... okrem toho, ak pojdes sama, unudis sa.. :D ked manzelovi nechcu dat dovcu, tak cez tyzden sa uc anglinu a chodte od piatka vecera do nedele vecera...
babule tehotna som v 22ttyzdni a na ten egypt som myslela teraz nie za 2,3 mesiace..kukam aj dake vikendy ale nakolko moj stale pracuje sama na vikend je to iste ako sama ist na dovcu ☹
takze nakoniec to vidim ze ostanem doma a zacnem asi strikovat 🙂 pre mimi dake vecicky
kupele hej len v rakusku nakolko tu zijem lenze v okoli co mame to pozname a zasa 200km sa neoplati zasa ist koli dnu ci dvom :( to som sama taka unudena pocas materskej doma??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
???? Egypt? Tipujem cca 8. mesiac? Sama? 🙄 🙄 🙄