baby viem odveci ale moja dobra kamaratka ma problem a stale sa trapi a chcem jej.pomoct... je tehotna bohuzial nevie s kym 5.11sa milovala s ex a 7.11 s priatelom a vraj 8.11 bola ovulacia ... je vlastne mozne aby bola tehotna s ex? podla mna je to 50na 50 ale chcela by som vediet vas nazor co jej vlastne odporucit ja sa v tomto nevyznam
Ako píšeš je to 50:50.odporuciť sa jej nedá absolútne nič.Nuž to je tak keď dievčatá skaču ako mucha z ...na ...ine prirovnanie ma nenapadlo,s rozumom neviem kde,potom to ma takéto nasledky.🙉🙉🙈🙈
Tvoju kamaratku trapi samotne zistenie, ze zostala tehotna. Urcite si to nepriala ani s jednym z tychto muzov, lebo by nespravila nieco take, ako sa v priebehu dvoch dni vyspat s oboma. Tu ozaj tazko radit ... ma na to podmienky, aby ho popr. vychovavala sama?
nechapem, ako niekto moze spat s dvoma chlapmi v priebehu dvoch dni, s tym, ze si nedava pozor co sa tyka tehotenstva, to isla s obidvoma naplno bez ochrany?
@ika85 predpokladam, ze s oboma mala nechraneny sex .... otcovstvo sa da zistit aj z krvimatky uz pocas tehotenstva. dost to stoji, neviem, cinie do 500 €. da sa to najst na nete, uz aj sem som hadzala jednemu chlapikovi link ....
netusime, ako je na tom kamoskaso vztahom, preco spala s ex, ci si chce udrzat vztah s terajsim ...
inac ano, je mozne, zeotehotnela uz s exom. resp ze jeho spermie vydrzali doovulacie a vajicko oplodnili skor. takze to baba ma "bud alebo" . ak chce ostat so sojim chlapom, tak by sa mala dohodnut s ex, nechs nou ide na ten test, aby si potvrdila otcovstvo. prachy nech si hoc aj pozicia, ak nema. ale ak bude otcom ex, tak nech nie je svona a netaha svojho frajera za nos. (co ho teda uz taha od 5.11. tak ci tak :(
alebo teda ked nechce zit ani s jednym a dieta nehce, volbu ma.
to by bolo horsie, keby sa milovala s troma, styrma 😀 , tak to ma len 50:50
@ika85 Ja tipujem na toho ex 🙂 Nikto ti nepovie, s kym by mohla byt tehotna, su to proste len spekulacie.
@slnecnica174 ja tipujem na ex 😀 😀 😀 😀 😀 , uzatvarame stavky?
Moment vezmem si krištáľovú guľu....... ano ano, vidím tam že dievčatá čo kade tade trtkajú bez rozmyslu sa dostanú do problémov. Tie ktoré sa milujú žijú v láskyplnom vzťahu a neriešia či je dieťa 😎
10,- EUR poprosím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Spermie so zenskym chromozomom preziju v tele zeny aj 5 dni, kym muzske len 1-2, cize kludne moze byt tehotna aj s ex, pretoze sa s nim milovala 5.11 a ovulacia nastala 3 dni nato a tehotna moze byt aj s priatelom...naozaj to nikto nevie a nepovie ti to. Jedine, zeby bol jeden z nich menej plodny ako druhy
ja sama som jej povedala ze je bohuzial blba ale stalo sa ... dakujem vam za vase nazory 😘 uz je to na nej ako sa s tym popasuje 😉
@jadelka 😀😀😀 Tak uz sme dve na ex 🙂 Este musi dosjt niekto kto tipuje priatela. Poslem vam dievcata Milku z Dojclandu ak to bude ten priatel😀 😀 😀
@marcelatje Jaaaj, dobra si🙂 Som sa pobavila 😀 😀 😀
Sranda nastane až vtedy, keď zistí, že čaká dvojičky...
...."moja kamaratka sa pyta,ze" ... 😉 uz ked v tom tone je otazka....hehe
@stary_ujco .....alebo ked to bude niekto treti 😉
...tooo nam vyrastaju zeny...naozaj ☹
jeden den jeden,druhy den druhy...ale tak co uz,laska je laska...
@terezka1947 bohuzial o laske v tomto pripade tazko hovorit
@ika85 Nech sa tesi na babatko, dietatko je to najkrajsie v zivote!
@slnecnica174 suhlasim
@ika85 ved to aj bolo myslene ironicky ☹
ale dietatko za to nemoze....teraz sa uz zamerat na babatko...
Ako kamarátka by som sa ti ,,poďakovala" , že ma roztriasaš na nete... s profilom kt. ti funguje nejaký ten piatok, fotkou a mestom v profile. Nepísala si o tom, že sa pýta samotná kamarátka. Kedže je veľmi dobrá tvoja kamáratka,tak zachvíľu celý Zvolen bude vedieť, že nevie s kým je tehotná!!!! TO je rozum!
Tipujem to na sucasneho. Byvaly si snad dal lepsi pozor.. Alebo?? 😁😁
@beatrice1607 nie obaja isli naplno 😒
Prislo chladnejsie oocasie a dievcata sa doma nudia? Vypisuju vymyslene story, aby sa zabavili a kratili si cas citanim blbych reakcii? Ja som sa na bazar a kukam zasa predvianocne taraniny, opustam tuto stranku, citat toto tu nema zmysel 🙂 tolko moja reakcia, nenam casu riesit toto akurat 🙂
ked bola ovulacia 8 a oplodnenie byva tak den po nej, podla mna to dieta ma s tym,s ktorym sexovala 7, lebo sanca ze preziju spermie 4 dni je mensia ako ze preziju dva dni... kazdopadne daj vediet ako do dopadlo a nech si necha spravit ten test z krvi...
lol ake ste vsetky svate a odsudzujete ze sa vyspala s 2 .. lebo vy ste nikdy nespravili v zivote chybu ... omg mat tak vase problemy .. 😀 😀 😀 kamaratka musi pockat na dna testy .. priznat sa samozrejme obom ..a uvidi ,,v zivote sa stavaju horsie veci..hlavne nech je babo spokojne a zdrave ,,,
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
čo tu už môžeme doporučovať 😒 porodiť,urobiť testy a potom sa dohodnúť s otcom dieťaťa o platení.....nemá význam niečo vymýšľať,klamať jedného či druhého,zahmlievať,ťahať chlapov za nos...pravda vyjde najavo,hoc po rokoch ..s klamstvom sa spokojne žiť nedá....ak si chce priateľa udržať akože čakajú spolu dieťa- tak to je najhoršia možnosť