Rumové sladké vajíčko v 14. týždni

1pipipi
29. apr 2014

Ahojte baby dnes mi bolo ponuknute vajicko cokoladove po polke som zistila ze je tam rum..uz mi bolo blbe to vyplut druhu polku vajicka som uz nezjedla myslite ze sa mohlo nieco stat???asi nezaspim z toho...som v 14tt dakujem

paula21
29. apr 2014

nic sa nestane neboj, neni to velka davka vo vajicku, a v takych pralinkach ide viac o aromy rumove ako priamo o alkoho.....

elina25
29. apr 2014

@1pipipi to nieje také silné nič sa neboj,môžeš kľudne spať 😉

hradnapani
29. apr 2014

@1pipipi ale kludne spi. Ta plnka okolo rumu ani neprebehla (skor tam bude len nejaka esencia rumova) 😉
teda, nebol to ziadny poldecak, takze klud 😎

cerez
29. apr 2014

Kľudne si daj aj tú druhú polku.

bosoriak
29. apr 2014

@1pipipi kludne spi, toho alkoholu je tam tak malo, ze sa stat nic nemoze. a nabuduce to pokojne vypluj, vidis, ze to za to nestoji 🙂

bella77
29. apr 2014

to myslíš vážne toto??? prosím ťa spi kľudne...ak sa budeš stresovať za každú takúto "somarinu" tak sa do toho 9 mesiaca zblázniš....

misaelka
29. apr 2014

tento odkaz je to prave pre teba

https://www.youtube.com/watch?v=qdLFydvQyeU
katrin21
29. apr 2014

boze , to fakt toto riesis?? nechapem, baby, co uz fakt ste uplne mimo? Milujem aj tie postoje, ze ani si nepripojem poharom sampusu, lebo som tehotna... ved tomu babu sa nic nestane, ak ide naozaj len o deci vina s pripitkom.. a to iste , pokial ide o rumove ,alebo akekolvek ine pralinky....
tieto veci sa precenuju, samozrejme, ze alkohol skodi, ale ked si tehotna zena , ktora lubi pivo ( ja jeho chut horku neznasam, ale chapem, ked niekto to ma rad v lete) da v lete male pivo, tak akurat si da vitamin B a nic sa jej ani babatku hlavne nestane.. Ine je ked niekto fakt pije.. to je samozrejme iny problem a dieta v ohrození...
Ale majme zdravy sedliacky rozum a neriesme tu rumovo esenciove pralinky a pripadne ani tie pripitky . Su neskodne pri obcasnom pouziti pri prilezitosti oslav apod....
A to hovorim ja, co alkohol takmer vobec nepijem ( len tie pripitky apod.) , ani nic nevidim na tom, aby som ho pila,nechuti mi, ale to je jedno.. proste nechapem, ze sa niekto nad tymto moze vobec zamyslat a pytat sa na to... Prepacte.

katulik851
29. apr 2014

Oooo moooj boze......

misinka26
29. apr 2014

Bože moja, aj keby si si dala každý deň deci červeného tak je to ok, nehovorím, že alkohol treba to nie ale rumové vajíčko ??? Stresom bábu ublížiš viac ako by si zjedla celý pakel tých vajec ...

katulienkax
29. apr 2014

Paneboze aj ja mám zásobu z veľkej noci, už som zjedla 3. 🙂 1za den. Aj pól deci piva si sem tam dám ked mi ťažko od žalúdka .som v 16.

paula21
29. apr 2014

ale akoze s tymi pripitkami ano.. 🙂 v marci sme oslavovali babcinu 70 a ja som povedala ze to 10-rocne vino chcem pit na jej oslave.... bola som uz tehotna v tom case a vypila som deco... 🙂 a baby so mnou.. 🙂 jeeeeeeee

paula21
29. apr 2014

ale akoze s tymi pripitkami ano.. 🙂 v marci sme oslavovali babcinu 70 a ja som povedala ze to 10-rocne vino chcem pit na jej oslave.... bola som uz tehotna v tom case a vypila som deco... 🙂 a baby so mnou.. 🙂

ivetoy
29. apr 2014

mozes kludne zjest

maca_p
29. apr 2014

@1pipipi keby si nevyhodila to velkonocne vajco aj s obalom a precitala ingrediencie, tak by si zistila, ze namiesto rumu je tam rumova aroma....

lulu369
29. apr 2014

určite viac bábu škodí, to že stresuješ, to že zješ rumové vajíčko mu neuškodí...kľudne spi 🙂 To, že sme tehotné neznamená, že sa musíme niečo vzdať, len všetko musí byť s rozumom...

sheila72
29. apr 2014

ježiši veď je to len čokoládka, dokopy tam ani rum neni, len aróma a keby tam aj bol, tak o tej mini troške nebude bábo ani vedieť....ženy spamätajte sa

rebeka7501
30. apr 2014

"trefná" otázka - akurát k nicku 😵

fopka
30. apr 2014

😀 😀 😀 zase sa niekto nudí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre