Rozdielne tehotenstvá

25. aug 2022

Ahojte, pri prvom tehu som mala nevoľnosti prvé týždne, ale že šialené. Teraz čakáme druhé bábo, od lekára to však ešte potvrdené nemám, no absolútne nič necítim.je mi to divné, lebo pri synovi som vedela už 3 dni pred menzesom, že som tehotná 🤣 máte niekto ppdobnú sikúsenosť?

lucia7933
25. aug 2022

a ktory si tyzden? 🙂 mozno to este len príde

lucia7933
25. aug 2022

lebo mne zacalo byt zle az tak od 8tt skôr nie

autor
25. aug 2022

Ešte len 5tt, ale vravím že pri synovi mi bolo zle už 3 dni pred termínom menzesu a teraz nič 🤷🏼‍♀️

karolin99
25. aug 2022

Poznám veľa ľudí ktorý mali rozdielne tehotenstva. Je to úplne v poriadku 🙂

deti95060810
25. aug 2022

pri prvom som odpadávala a pri ďalších tehu som ani len nevedela - žiadne nevolnosti ...
prvý je syn potom už len dievčatá...

lucia7933
25. aug 2022

kazde tehotenstvo je ine ;)

tosomja
25. aug 2022

Všetky tri tehotenstva som cítila bolesť krížov tri dni po sexe.
Prvé tehotenstvo som ani nevedela, že som tehotná, ani zle, ani nízky tlak.
Druhé ešte pred očakávanou menštruáciou som mala točenie hlavy a tak divno na žalúdku ako keby som bola na kolotoči a prestala mi chutiť káva. až do 5 mesiaca, nízky tlak, odpadávala som 3x týždenne. Chute na pomaranče, ale že veľa veľa.
Tretie tehotenstvo nič, až v 5m mi začalo byť zle, zvracala som, hádam do konca tehotenstva. A nezniesla som smrad mäsa 🙄
Druhé bolo najkrajšie.

mamulik10
26. aug 2022

Ahoj. Stazujes si, ze pri synovi si mala sialene nevolnosti a teraz ich nemas? 🙄 Nemala by si byt rada, ze ich nemas? 🙏 Tak si to uzivaj kym ich mozno nemas...

danci95
26. aug 2022

Pamätám si, že prvý krát mi ostalo hrozne zle v práci,až na odpadnutie. Poslali ma domov,spravila som si test a od vtedy sa to začalo. Každý deň aj 8-10krat som zvracala. Nonstop až do konca. Teraz druhý krát,som sa tešila,že ani neviem,že som tehotná. No prišlo to cca v 8tt, že som začala zvracať. Od cca 18tt už je lepšie a zvracam niekedy len ráno aj to záleží podľa toho akoi vystúpi kyselina. Keď jej mám moc, musím ju dostať von a potom je dobre už 😂

autor
26. aug 2022

@mamulik10 nesťažujem, som raada samozrejme, len keby som vedela že je všetko ok, pretože necítim vôbec tehu 🤷🏼‍♀️ Gynekológ má do stredy dovolenku a pri prvom synovi mi sestrička dala termín až v 8tt a vlastne aj tak by tam skor nič nevidel. Tak mi neostáva nič iné len čakať a dúfať, že je všetko ok.

zuzsat
26. aug 2022

U mna zasa pri dcere nic ale absolutne nic. A teraz na 6,7,8dpo mi uz bolo nevolno a aj pocas tehu ma napne tak raz za tyzden... Ale neviem co cakame.

lucia7933
26. aug 2022

@zuzsat a pritom som pocula praveze naopak ze pri dievcatkach byvaju silne nevolnosti a pri chlapcoch nie :D

cecilia29
26. aug 2022

Pri druhom a tretom tehotenstve zacali nevolnosti mne neskor, okolo 7tt, pri prvej este pred tsrminom MS

zuzsat
26. aug 2022

@lucia7933 no ja teda pri malej ani len som si neodkaslala 🤣 teraz mi v 16tt povedali ze vidia pindura ale dnes 18tt ze asi dievcatko aj ked su na pochybach tak som zvedava ..toto tehu je ine ... A mam vysoky tep... Ani nie tlak ten mam tak ci tak a beriem lieky ale tep mam vzdy 100-110

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre