Robia v Banskej Bystrici morfologický ultrazvuk?

tina7729
18. dec 2011

Ahojte, neviete ci robia v Banskej Bystrici morfologický ultrazvuk ? Ak ano , kde? Dakujeem

tina7729
autor
18. dec 2011

dakujeeem 🙂

tina7729
autor
18. dec 2011

@janulkan a nevies nahodou ci sa za to aj plati ked to budem chciet sama alebo ak mi to odporuci doktor?

janulkan
18. dec 2011

@tina7729 viem ze oba su platene ked tam ides sama, na odporucanie lekara myslim urcitu ciastku preplaca poistovna, ale kolko a ako to funguje neviem presne, ceny ti mozno povedia baby co tam boli, pripadne mozno najdes aj niekde na fore, uz sa tu o tom pisalo v nejakej teme 🙂

tina7729
autor
18. dec 2011

dobre,dakujem pekne

vlasatica20
18. dec 2011

@tina7729 ,
ani Mudr.Trska,ni dr.Fruwald nemaju potrebnu kvalifikaciu na morfologicke sono,tu ma v Bystrici lekar na ambulaciii v nemocnici,alebo v Martine vo fakultnej.
Morfologicke sono sa robi od 18-20 tt.
Ja sama som sa na to informovala v poistovni lekara chcela som vediet,ako je to lebo mam po 35,mala som ist na odber plodovej vody.

michaelafiladelfiova
18. dec 2011

rAhoj robia ja som chodila ku Kocajdove do Novamedu na morfol. sona🙂

tina7729
autor
18. dec 2011

@vlasatica20 ako myslis tu v novej nemocnici? a ktorý?

tina7729
autor
18. dec 2011

@michaelafiladelfiova a to si tam isla na poziadanie doktora ak si mala zle vysledky? ci ako?

michaelafiladelfiova
18. dec 2011

@tina7729 nie to som tam chodilas na vsetky merania co sa robia od dokt. Petrovicovej ona na posielala k nej bo moja nema dpbre sono a Kocajdova je na toto odbornik.... aj odber plod. vody robi....

tina7729
autor
18. dec 2011

@michaelafiladelfiova aha,dakujem a vysledky si mala z triple testov dobre?

michaelafiladelfiova
18. dec 2011

@tina7729 ano...

vlasatica20
18. dec 2011

@tina7729 ,myslim vo fakultnej nemocnici,je tam dr.Schwarz,mozno sa jeho priezvisko inac pise ,ak ano ospravedlnujem sa,odber plodovej vody ti odobera tiez on,po dohovore ci teba,alebo nie.

tinara23
18. dec 2011

@tina7729 ja chodím k Fruwaldovi a veru on ma poslal k Schwarzovi.

janulkan
18. dec 2011

@tina7729 heh, ja som automaticky myslela 3D sono 🙂 ospravedlnujem sa, mylna info 😅

tina7729
autor
18. dec 2011

@vlasatica20 no ja mam ist v stredu k Schwarzovi,tak potom super ak to aj on robi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre