Ahojte, nemate niektora skusenosti s Dr.Sečanským alebo Dr. Pohlodkom z Ružinova. Mna posiela moja gynekologicka na specialny ultrazvuk ktory vie odhalit vrodene vady. Dala mi len telefonne cislo na ambulanciu v Ruzinove. Nasla som podla zoznamu tel. cisel tychto dvoch panov doktorov, ale k nim len odkazy na prsnikovu ambulanciu. Neviete ci maju v Ruzinove aj nejaku gynekologicku ambulanciu so specialnym ultrazvukom prave niektori s tychto dvoch panov doktorov? Neboli ste tam niektora?
Ahoj, ja chodím do Ružinova k mojmu gynekologovi a bola som tam zo tri krát aj na uzv este v zaciatku tehotenstva ale na velké uzv v 22tt a 30 tt som bola v gin-fiv na záhradnickej su tusim, tam ma poslal moj doktor aj napriek tomu že ten uzv ktorý je v ružinove je hned vedla jeho ambulancie. z čoho mi tak nepriamo vyplýva že asi nie je až zasa taký dobrý...ale doktorov ktorý mi robili uzv v ružinove si nepamatám :(
V Ruzinove je centrum GPN, pozri www.gpn.sk . Maju tam dobry ultrazvuk, robia NT ultrazvuk, morfologicky, aj 3D.
Tie mena mi ale nic nehovoria, v GPN robi Dr.Mares, Dr.Ditte, Dr. Cupanik...
Je to v tej zltej budove - poliklinike na 5. poschodi.
hanam, to nie je Secansky, ale Suchanek nie?
ahoj hanam, MUDr. Secansky aj Pohlodek su v Ruzinove, su to prsnikovy odbornici, no napr. MUDr. Secansky odrodil cisarskym rezom moju najlepsiu kamaratku a mojej mame operoval rakovinu prsnika.. bohuzial, ohladom specialneho ultrazvuku ti pomoct neviem.. v kazdom pripade skus zavolat, uvidis 🙂
ahojte,
gynekologicka mi odporucila ako porodnika doktora Secanskeho v Ruzinove.
Ale neviem o nom nic. Viete mi poradit?
Ja chodim k MUDr. Secanskemu uz vyse dvoch rokov a som s nim max. spokojna. Aj ma operoval a prave vdaka nemu teraz cakame nase vytuzene mimi. Ma v Ruzinove aj sukromu ambulanciu, v nej ma aj ultrazvuk ale na morfologicky utz ma do ultrazvukovej ambulancie.
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či niekto nevie o ultrazvuku prsníkov, ktorý robia niekde blízko pri Ružinovskej poliklinike, že je to taká novšia ambulancia a bez poplatkov a nemusí sa tam ani objednávať. Existuje niečo také🙂? Má niekto na nich kontak? Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak nahodou niektora viete kontakt na nich napiste prosim. Dakujem.