Ahojte neviem ci tu niekto riesil nieco podobne ale dufam ze ano a poradite mi....som v 34.tyz.mam preeklampsiu a berem lieky na tlak.moj gyndos ma posiela do nemocky aj ked som sa z nej prave vratila a na rizikovu poradnu tam budem sledovana a budem tam chodit castejsie na te monitory a pasy.tu v ziline kde byvam lenze ja chcem ist rodit do martina uz tam mam vybaveneho aj porodnika a bojim sa ze ked budem chodit tu na te pasy a zistia ze to neni dobre nechaju si ma tu a urobia porod tu poradte co by ste robili vy?ten tlak nerieste to uz si poriesim aj sama ak sa to bude zvysovat jasne ze bezim do nemocky ja chcem skor vediet ci mam risknut te pasy tu alebo chodit na ne do martina lenze na pasy zacnem chodit az v 36.tyz.teda za dva tyz.vdaka.
@vanilka83 ako vidím , si v 35 týždni , to už je úplne super na to že máš preklamsiu.
Pokiaľ viem tak pásy majú aj súkromný gynekológovia, teda aspoň ten môj má v TN. Tak buď tam a zaplatiť si to alebo nemocnica v MT.
Na tvojom mieste by som sa informovala na pásy v MT alebo na postup priamo v MT nemocnici , na pôrodnici ..ja som tam bola pred pôrodom , keď som tam chcela rodiť. Všetko mi vysvetlili .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vanilka83 ja som chodila na pásy do ZA a rodila v MT. Je pravda že som nemala problémy , ale nikdy nevieš čo sa na tých pásoch môže ukázať aj u doposiaľ bezproblémového tehotenstva.
Však keď budú chcieť hospitalizovať , tak môžeš povedať že chceš ísť do MT, a tam aj pôjdeš.