Reakcie budúcich oteckov

symoneta
20. apr 2016

Ahojte, dnes ráno som na teste našla 2 čiarky. Dieťa sme chceli, termín svadby už máme, ale prekvapilo ma to. Teším sa, ale aké sú reakcie, keď sa túto novinu dozvedia budúci oteckovia?

dillinger
20. apr 2016

nemozem sice hovorit za vstekych, ale ja by som sa urcite potesil ;)

dominika6
20. apr 2016

@symoneta
napíš večer ked budeš vidieť reakciu doma

bubula_007
20. apr 2016

@symoneta môj muž sa potešil, pri prvom mal slzy v očiach, pri druhom vlastne ani neviem... o pár dni na to mi objednal krásne náušnice. 🙂 ale neskákal od radosti po byte, ani sa neopil ani nič také. Proste úsmev na tvári a radosť v srdci. 🙂 Skor ja som bola uplakaná a vydesena z toho.

luciferkax
20. apr 2016

Pri plánovaných tehotenstvách bola opatrná radosť... pri prvom to bolo zdesenie 😀 😀 😀
ale zvykol si :D :D

mimcurik
20. apr 2016

pri prvom mal slzy v ociach i moj od radosti a pri druhom zobral starieho na ruky a aj s malym ma objal naraz a povedal malemu s radostou ze ,,Tominko, budes mat braceka alebo sestričku " 🙂 (i ked malemu to v tom case zrejme bolo jedno ,kedze mal 14m) ;)

tyelde
20. apr 2016

Smial sa. Pretože to bola úplná náhoda, ale obaja sme už mesiac vedeli aký bude výsledok, už sme to len potvrdili...takže sa strašne smial a potom ma objal so slovami "zvládaš to celkom dobre" 😅

mysga
20. apr 2016

Som rada, že tu nečítam nejaké filmové story :D Pretože u nás to bolo takto - prvý mesiac sme sa posnažili, ja som mu povedala, že ja cítim, že tehotniem. :D Potom som mu poslala fotku tehotenského testu, on mi zavolal, že juchú, že je šťastný a tešíme sa. Trochu aj desíme. :D ale tešíme.

miku1
20. apr 2016

@symoneta U nás sa to striedalo - veľká radosť, potom nechápačka, že ako je možné, že sa nám to podarilo na 1x, potom zase radosť, potom zase nechápačka. 🙂 O tom, že som tehotná, sme sa dozvedeli 3 dni pred svadbou.

rheuska
20. apr 2016

neplanovali sme. Ja som mu s placom volala, ze test jepozitivny. A on sa opytal, ze a teraz places, lebo sa tesis, alebo si smutna? Ale jemu to tak nedoslo az kym so mnou nebol na prvom sone v 13 tyzdni. Od vtedy sa zacal starat o mna ako o tehotnu :D. No a teraz sa aj tesi, aj desi. No a stale vravi,ze len ked by mala o par mesiacov menej. Nevysla nam kvoli tomu hypoteka. Ale lubi ju. Hladka brusko. Planuje prechadzky. Vsima si ine deti. Potom planuje styl vychovy :D. On je taky ustarosteny tatko.

kubkovamama
20. apr 2016

@symoneta moj nic.Vedela som to uz par dni,ale az od doktorky ked to bolo na 100% som mu povedala.Povedal,ze hm a bolo.🙂Keby som nemala problemy,ani by si nevsimol.

symoneta
autor
20. apr 2016

@kubkovamama Keď sa narodí, určite sa bude tešiť.

michala.s
20. apr 2016

Ked som ostala prvy krat tehotna tak ho takmer vykotilo, potom sa aj tesil a ked sme o babo prisli drzal ma v nemocnici za ruku a plakal so mnou. Ked som ostala tehu s Leom bol to taky mensi sok, smial sa a tesil sa. Teraz to bolo take, ze este stale sa boji tesit sa, je skor chladny, ale ja sa mu necudujem po tom co vsetko sme si prezili

liligreg
20. apr 2016

Ja som to zistila par dni pred vianocami, o babo sme sa dlhsie snažili ale od leta sme si dali pauzu, lebo na začiatok maja sme mali naplánovanú svadbu, tak sme sa dohodli, ze opat skúsime az v januári.. A z ničoho v decembri pozitívny test. S mužom sme sa Zrovna akosi pohádali, tak na žuzmierebie mi priniesol darčekovu krabicu a vložil do nej list, v ktorom okrem iného stalo, ze Dúfa, ze nikdy nezostane prázdna a ze jej najdem super využitie ( ja ulietavam na všetkých darčekových taškách, krabiciach a pod). Tak som neváhala a supla som do krabice tehotenské testy a male bodycko. Išla som muža zobudiť ( bol po nocnej) a vravim, ze u nas uz chodil jezisko, nechápal, tak som ho dovliekla ku stromčeku a nechápal, tak vravim, ze otvor a pozerá na testy a pyta sa, co je to, co je to? Pochopil ked si všimol bodycko. Zacal plakat, objal ma a vynadal mi, preco som sa natahovala s gaučom den pred tym. Tolko nasej romantiky

snehulienka155
20. apr 2016
Používateľ snehulienka155 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od snehulienka155.

@symoneta neverim tomu ze nejaky chlap by sa netesim na svoje dietatko, este ako pises ze ste babo chceli tak urcite sa len potesi. A este pockaj na tu chvilku ked ho bude drzat v rukach. Mojmu dokonca aj slzicka vybehla z oka. Bol stastny a je doteraz stastny 🙂

salome51
20. apr 2016

My sme sa o prvého syna veľmi snažili dlhší čas. Po čase si chudák môj muž cítil len ako stroj na výrobu dieťaťa. Milovali sme sa keď som mala plodné dni, sledovali bazálnu teplotu. Vytratila sa vášeň a spontánnosť. Na tehu teste našiel // čiarky práve manžel, lebo ja som sa po pár sekndách dívajúc sa na zatiaľ jednu čiarku rozplakala a odišla z kúpelne, on tam zostal a o chvíľu prišiel s pozit.tehu testom. Veľmi sa tešil, ale myslím si že si aj vydýchol že sa to konečne podarilo. Druhého syna sme tiež chceli, ale tetaz sme to brali tak, že je úplne jedno či otehotniem o mesiac alebo o rok a že nebudeme sledovať plodné dni ani nič, že sa budeme milovať keď budeme mať chuť. No a ani sme to nečakali a otehotnela som po 2 mesiacoch. Manžel aj v tomto prípade bol pri testovaní. On na tom trval lebo bol presvedčený že som tehotná lebo som sa mu zdala iná. Veľmi plakal. Bol taký šťastný až som to nechápala. Stále mi hladká bruško a staršiemu synovi rozpráva že sa nám narodí bábätko, učí ho jeho meno 😉 kiežby sa všetci otcovia tak tešili na svoje deti

bonaqa2013
20. apr 2016

pri prvom zistení som mu zavolala - a od radosti kričal do tel.: ja budem otcom....
pri druhom tehu - no tak to sme neplánovali...
pri 3 tehu - sa so mnou vyvadil že som zas tehu a potom ešte raz že to bude zas dievča....
V súčasnosti majú dievčatá 6, 7.5 a 10 rokov...

misel0806
20. apr 2016

Myvsme to zistili spolocne spravila som si test muz taky nedockavy ze ho videl prvy hned mi ho bral z ruky.... Vysledok nieco neskutocne krasne skakal od radosti jak mali chlapec slzicky radosti boli a v momentne jak sme to zistili mi dal krizik na brusko a pekne ho vybozkaval.....je to pocit k nezaplateniu😀

symoneta
autor
20. apr 2016

@michala.s Držím palčeky

symoneta
autor
20. apr 2016

@bonaqa2013 Teraz je isto spokojný

symoneta
autor
20. apr 2016

Tak už to vie. Najprv prekvapenie, radosť,potom zmätok, dohodli sme skorší termín svadby, veď chceme len maličkú.

elviku11
20. apr 2016

@symoneta a ako si mu to povedala? 🙂

symoneta
autor
21. apr 2016

@elviku11 Sama neviem, bola som taká zmätená, že tak odrazu, ale už je všetko OK.

hvolkovamirka
21. apr 2016

@misel0806 je to neopisatelny pocit ze? moj manzel to uz prezil dva krat a za kazdym bol stastny ako blcha 🙂

misel0806
21. apr 2016

@hvolkovamirka veru je neopisatelny.... Co by som dala zato prezit ho este raz.... Syn je pre mna a manzela vsetko a bude do konca zivota😀

dillinger
21. apr 2016

...normalne vam tu vsetkym zavidim, ja mam zatial len nevlastnu dcerku, a lubim ju najviac ako sa da, ale ked mi raz moja draha povie "dve ciarky" tak viem ze budem ten najstastnejsi chlap vo vesmire 🙂

sugarfree999
21. apr 2016

To, že som tehotná, som zistila v deň jeho narodenín. Vyplašení sme pozerali na tie dve čiarky a nezmohli sme sa na slovo 😀 Bolo to plánované, ale nečakali sme, že to pôjde tak bleskovo. Manžel bol dojatý a pyšný 🙂 Potom sme niekoľko nocí nespali od šoku 😀

bubelko
21. apr 2016

@symoneta pri prvom sme sa tesili obaja rovnako, pri druhom on viac ako ja... zalezi do buduceho otca... je to indi-vindi 😉

lusswinki
5. dec 2016

... ja som revala jak male decko..uplne sok, zmiesane pocity... a moj vtedy este len priatel sa usmieval, slzy v ociach..tesil sa...a som nanho kricala so slovami, ze tak ja tu revem a ty sa rehoces... 😆😆😆
moj teraz uz manzel sa veeelmi tesiiil.

vroni
5. dec 2016

My sme nic neplanovali a ani sa nesnazili, s mojou diagnozou nefunkcne vajecniky sme sa ani nijako nechranili, lebo vsak naco... Takze ked nasiel na stole pozitivny test, tak len mykol plecom, ze "Pekne blby vtip." Fakt, ze to vtip nebol rozdychaval asi tri mesiace, potom sa zmieril s osudom a rozplakal sa az ked sa dcera narodila. Pri druhom sa zmohol len na "Na bum!", ale po case sa zmieril s osudom. Sranda je, ze je vyborny otec (aj manzel), len to tehotenstvo akosi vzdy znasal velmi zle 😝

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre