Rakytník v tehotenstve

roxy
13. dec 2012

Maminky,tehulky mam otazku. Dostala som kopu caju a sirupu z rakytnika. Je to podla vas vhodne v tehotenstve? Na nlviacerych strankach pisu ze ano, ale neviem ci to nemoze byt len reklama. Doteraz som sa s podobnym produktom nikdy nestretla. Poradite mi?

sorciera24
13. dec 2012

@roxy rakytnik je velmi velmi zdravy!....ma vela vit. C a posilnuje imunitu (okrem ineho).....urcite ti neublizi, prave naopak....ale co najprirodnejsie formy....cize stava, caj (nie tabletky;))

roxy
autor
13. dec 2012

@sorciera24 dakujem, mam caje a štavu nakoniec, nie sirup. tak super, konečne užitočný dar 🙂

bets
14. dec 2012

@roxy ja prave zvazujem, ci nasadim rakytnik, alebo nie. pestovanie ma nevyhody, ale tie vyhody pre zdravie su velmi vyznamne. ma vela vit. C. ja som proti umelym vyzivovym doplnkom, lebo tie pridavne latky, ktore su obsiahnute v tablete su horsie ako samotny ucinok ucinnej latky. ked boli deti mensie a uz som nevedela co z ich imunitou a chorobami, tak som kupovala sirup z cisteho rakytnika (sirup je koncetrovanejsi ako stava) a ked ich nieco chytalo, tak toto neskutocne pomohlo. mne este pri prvom dietati lekarka vravela, ze nech sa urcite v 1. trimestri vyhybam syntetickemu vit. C, ale vit. C je potrebny a je potrebne ziskavat v prirodnej forme, takze okrem citronov je rakytnik skvela volba.

map0007
14. feb 2017

@sorciera24
@roxy
@bets dievčatá prosím Vás a rakytníkovy olej môžem.Som chorá,teda nachladena strašné má dusi,pijem stopkaslu,naparujem sa vincentkou.pastilky na cmulanie mám.Vsetko pre tehuľky.Aj smalec som si dávala na priedušky.A už neviem čo by pomohlo.Dakujem

snehuuulienka
25. jan 2018

@map0007 užívala si nakoniec ten rakytnikovy olej???

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre