Prvé a druhé tehotenstvo - porovnanie

6. nov 2021

ženy.. Keby ste mali porovnať prvé a druhé tehotenstvo, ktoré bolo ,,lepšie a horšie "?
Som totižto druhýkrát tehotná, na začiatku, dr mi dal termín až na koniec mesiaca takže netuším aký tt,ake cca 7-9.. No a teda..prvé tehotenstvo.. Som ani nevedela,že som.. Jeden raz mi bolo ozaj zle, čo som pregrcala celý deň ale inak som žiadne zmeny na sebe nebadala.. Možno to bude aj tým, že som bola od rána do večera v robote, tak som ani nemala moc času sledovať nejaké zmeny.. No a teraz.. Som na RD s malou..a už si všímam, že mám také (pre mňa) nepríjemne citlivé prsia, nechuť do jedla, napne ma už pomaly aj z dýchania atď... A to bude len horšie a horšie, och...

fifina75
6. nov 2021

U mňa podobné prvé tehu prechádzka ružovou záhradou dokopy som 3x vracala, 2-3x čo má naplno inak všetko OK a teraz druhé na začiatku a po jedle mi býva ťažko na žalúdku, vracala som už hádam aj 10x, únava,citlivé prsia...tiež som zvedavá ako sa to bude ďalej vyvíjať

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre