Ahojte. 10.6. mi vyšiel pozitívny test...volala som k lekárovi a objednal má až na 23.6... keďže pockam takú dobu, tak uvidí vtedy lekár niečo už? Mal by to byť cca nejaký 6-7 tt.dakujem ;)
Nooo ja som tam bola dva tyzdne po meskani menstruacie a nevidel nic nicale ja som to mala akesi cudne mne aj krvne testy ukazovali negativne aj ked som bola tehotna a dva tyzdne mi meskala menstruacia takze mal by vidiet ale alo hovori moj gyndos😃v amerike a v medicine ke mozne vsetko😃
@vcielka199 je len dobre, ze ta objednal tak "neskor", skor je to ozaj zbytocne, ak nemas ziadne problemy...ja sama som sa objednavala az na 9.tt
Ja som bola pri prvom az v 9-10tt a pri druhom v 7-8.tt, uplne to staci. Uz bude pravdepodobne vidiet aj akciu srdca,
Ja som bola s prvým synom až v 11-12 tt,s druhým v 6 tt,s tretím v 4+4 tt,so štvrtou v 8-9 tt..Ale vždy som presne vedela že som tehotná,a keďže sa mi nič nerobilo tak som v rámci možností isla schvalne neskôr..veľa šťastia 😍
Ďakujem vám za odpovede,tak to vydržím dovtedy. Chcem sa vás ešte spytat, či je nebezpečný biely výtok počas prvých mesiacov. Žiadna krv len biely výtok
@vcielka199 biely výtok je úplne normalny a prakticky k tehotenstvu patrí. Problém je ak pachne alebo je hrudkovity, alebo s prímesou krvi.ten biely chráni prostredie, aby sa dnu nedostali bakterie 😉
@pehavcek ďakujem veľmi pekne. Raz je úplne v pohode o chvilu hustejší... ale počkám, ako sa to bude vyvíjať...
@vcielka199 nemas za co. Niekedy je redsi, niekedy hustejsí. Ten je v poriadku. Nesmie byt hrudkovitý ako tvaroh. Uvidis doktor ta upokoji 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@vcielka199 Samozrejme, že uvidí. Vychádza, že už si cca v 3.-4.tt - už by videl aj teraz, mne videl už v 2.-3.tt. 😉