Prsia v tehotenstve

18. sep 2022

Ahojte baby, mám otázku, dnes som si všimla že prsné dvorce mám úplne tvrdé a zdurené.. Viem že sa v tehotenstve zväčšujú ale nikde som sa nedočítala že by mohli byť aj úplne tvrdé.. Aj také opuchnuté sa mi zdajú byť ale tvrdé sú teda skoro ako kameň. Zajtra mi začína 12tt.. Mala ste to niektorá? Na poradňu idem až 28meho tak som sa prišla opýtať sem. Zatiaľ 🙂 Ďakujem

babovka2321
18. sep 2022

Mne ani netvrdli, ani sa nezvacsili (chvala bohu). Jedine co, tak mi pocas tehotenstva stmavli, no potom sa to vratilo do povodneho stavu.

ivangeline
18. sep 2022

U mna som si vsimla,len tmavsie a citlivejsie. Ale moze byt. Coby nie. Deju sa velke zmeny s telom.

andreablabla
18. sep 2022

Áno,na začiatku som to tak mala. Mňa boleli tak,že som sa ich dotknúť nemohla. V neskorších mesiacoch to prešlo.

autor
20. sep 2022

Ja rozumiem baby tej bolesti, to beriem normálne. Mám citlivé bradavky, prsia ma už až tak ani nebolia ako v prvých týždňoch. Mňa skôr trápia tie tvrdé dvorce a tvrdé bradavky. Také ako keby bola 10 násobne hrubšia koža na nich..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre