Ahojte 😊 Co na to hovoríte? Testy su robené 3 dni po sebe. Som tehotná?
@heather_surry jasne 😊 gratulujem 👏
@heather_surry veď sú tam jasné dve čiarky
@heather_surry zbytočne určite si tehotná
toto duch neni ani len nahodou, toto je tak krasny testik jak vinko!!! tesim sa s tebou a gratulujem 🙂
@heather_surry určite si tehotna 👍👍👍
Ďakujem krásne som skeptik 😀 Čiže spravím ešte tie 3 co som kúpila a v pondelok zájdem za doktorom ☺️ @lucinka1988 @ikonica @veroonikadan
@heather_surry Radšej mu zavolaj, povedz ako dlho Ti mešká MS a opýtaj sa kedy máš prísť. Lebo do 6tt lekár i tak pravdepodobne veľa neuvidí (čo je normálne), ty tam pôjdeš zbytočne a budeš ešte v strese z toho, že na sone nič nevidno. A inak gratulujem 🙂
Blahoželám
@sapa20 ďakujem ☺️
@heather_surry to je tehotenstvo ako vyšité, ja som mala na začiatku presne rovnako slabú druhu čiarku ako ty- teraz mi spi v postielke 7mesacny syncek☺️Pokial viem, väčšina lekarov ta objedná najskôr v 8.tyzdni tehotenstva, skôr je to zbytočne-vtedy urobia ultrazvuk, potvrdia tehotenstvo a pošlú ta na krvné testy..Prajem pekne tehotenstvo bez stresu☺️
Baby potřebujem vasu řadu menzes mi meskal 3 dní dnes mám také světlo hnědo růžové spinenie ziadna bolest ako obvlikle při menstruacii a testik negativní našla sa taka baba ktora malá taku istu situaciu a Bola těhotná?
@lucinka1988 ďakujem krásne za rady a milé slova ☺️ Strašne sa teším ❤️
@heather_surry ahoj ja som mala taký istý test , a nebola som do 2 týždňov mi prišli mesiačiky ..
ale je dosť možné že si 🙂 takze gratulujem 🙂
@lkristinka ahoj 😊 Urobila som si ešte potom pár testov a kazdy jeden ukazal rovnako silne dve čiarky ☺️ A vo štvrtok idem k doktorovi tak snáď bude vsetko oka 😊 A ďakujem ☺️
@heather_surry držím ti silno palce 🙂
Takze baby bola som u doktora a je to oficiálne 😍 Strašne sa teším ❤️ Ďakujem ešte raz všetkým za rady a milé slova 😘☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jasnačka gratulujem