ahoj,
chcem sa spýtať, je dobré užívať v tehotenstve probiotiká? Ja momentálne užívam adults dophilus a som s nimi veľmi spokojná, rada by som ich užívala aj po otehotnení, len neviem, či je to možné. Za odpoveď ďakujem.
Ahoj, najprv odporucam - ak mas akekolvek pochybnosti, porad sa urcite s lekarom - gynekologom, lebo tam by sme sa mali obracat v prvom rade pretoze su to odbornici a maju najviac skusenosti.
Osobne si tiez myslim, ze sa nejedna o ziadne riziko. Probiotika pomahaju udrziavat zdravu mikrofloru v creve a mne osobne velmi pomahaju na zenske problemy ako vytoky, svrbenie, palenie atd. Navyse citim ze mi zlepsuju imunitu.
Som teraz na zaciatku tretieho mesiaca tehotenstva a pokracujem v uzivani probiotik tak ako predtym (uz mozno 2-3 roky s mensimi prestavkami). Kupujem Nutrolin, ktory je cenovo v pohode a navyse obsahuje potrebnu davku kyseliny listovej ktora sa odporuca pred otehotnenim a najma v prvom trimestri 🙂
Aj ja užívam od Genericy IBS probioticum a podľa mna to len upravuje stolicu a zlepšuje imunitu tam není nič zlé..už vôbec taketo veci neškodia čo tie ženy čo hulia a piju????? 😒
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
moj nazor je,ze by si ich mohla uzivat ved v probiotikach by namalo byt nic co by drobcovi skodilo.ale to je len moj nazor radsej sa opytaj v lekarni tam ti urcite spravne odpovedia