Príznaky v 11. týždni tehotenstva

1. mar 2021

Zdravim , už 11 týžden jasne potvrdí ,že ide o tehotenstvo alebo nie však ,, aké ste mali zmeny na vašom tele ,správani keď ste boli v 11tt ,, mali ste ten pocit ,že niečo sa už vo vás mení , cítili ste nejaké kŕče v podbrušku ?

ab727
1. mar 2021

Žijeme v dobe kde v lekárni,alebo drogérii kúpiš napr.tehotenský test s podrobným návodom ako si ho spraviť a keďže gynekológ už na 7tt vidí akciu srdiečka áno už sa to dá celkom presne potvrdiť...

erika2789
1. mar 2021

Čo sa neobjednaš ku gynekologovi alebo si nespraviš test ? Ako ti tu niekto má vyhodnotiť či si alebo niesi tehotná ? Len na základe príznakov ? Bože ženy 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

elementissa
1. mar 2021

Him...v 11tyzdni som uz mala za sebou 6 pregrcanych tyzdnov a uz druhy tyzden som lezala v nemocnici na infuziach...ktore mi potom tiekli doma v domacej liecbe az do polky 19 tyzdna a nastastie, potom som az do 25.tt grcavala uz len tak 3-4x denne, takze infuzky neboli viac potrebne. Takze hej, ja osobne som v 11 tyzdni velmi dobre vedela, ze som tehotna. Samozrejme, nastastie nie kazdy ma take extremne tehotenstvo ako ja. Neviem si predstavit, ze do niecoho takeho by niekto isiel s plnym vedomim a dobrovolne . jedine daka masochistka

kiki68
2. mar 2021

Na to sa neda zabudnut, kybel pri posteli, vsetko sa tocilo, ja medzi wc a tym kyblom. Kde som pristala, tam som grcala. Mne sa zacala rozbiehat gestoza, co len tak tak zarazili liekmi. Proste som sa nemohla nadychnut v 11tt a prejst viac ako par metrov bez vycerpania, videla trblietky pred ocami, bolest hlavy. Nastastie to dobre dopadlo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre