Ahojte, som v 20. tt a veľmi by som ten prístroj chcela na počúvanie srdiečka bábätka no neviem či je to bezpečné, preto by som chcela vedieť nejaké názory na to. ďakujem
a keď už cítim pohyby, aj vtedy sa to môže používať?
Ja som ho mala od 12 tt ..
Jasne ze je to bezpecne..inak by sa nesmel predavat,..
Ale treba si uvedomit ze vsetko treba s mierou 😉
ja som babo pocuvala tak 1x tyzdenne....aj to max 10 min 🙂 ak som ho do 15 min nenasla..tak som pristroj vypla...a skusila o 2-3 dni 🙂
bolo to super kedze som sa vzdy upokojila 🙂
vzdy som sla na youtube...a pozrela som si kde ho mam hladat (kde ho maju zeny v mojom tyzdni) a preto som ho nasla skoro vzdy 🙂
no poznam.kocku co ho pocuvala kazdy den aj pol hodinu....a ked raz nenasla,..bezala so slzami v ociach na pohotovost 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ako prepacte ze sa smejem....ale to je uz chore.... ps: babatku samozrejme nic nebolo
Treba to brat ako sprijemnenie tehotenstva 🙂 aj manzel ho rad pocuval 🙂
ale teraz ho uz idem predat ....bude mi na nic ked budem citit pohyby 🙂 ale mam kopec mp3 v pocitaci..co som si urobila zaznami 🙂 na pamiatku 🙂
preto si myslim ze ked uz citis pohyby tak vies ze je dietatko v poriadku 🙂 ale samozrejme moze sa pouzivat az do porodu 😉
Nikdy to s tym neprehanajte, neviete ako to dieta vo vode pocuje, a neviete nakolko to vlnenie rozkmita, a teda zohreje plodovu vodu. Laicky pisany clanok, ale predsa: http://www.pluska.sk/izdravie/zenska-zona/kedy-...
Doppler, angelsound, ultrazvuk, vsetko je to kvazi to iste, vlnenie musi prejst tkanivom, tkanivo sa rozkmita .. nastudujte.
Ja počúvam asi raz za 3-4 dni max pár sekúnd. Hneď ako nájdem srdiečko to vypínam (do 20 sekúnd), aj tak je to len buch-buch-buch dookola 🙂 A myslím si, že s mierou je to bezpečné.
@ivca88 neviem preco ti pride smiesne ze nenasla srdiecko a utekala na pohotovost bola som tehu potvrdene v 6+2tt a mala som vsetky priznaky aj v 11 tt a ked som si isla pre knizku tak babo nezilo nasledujuce tehu som cele stresovala pretoze mala sa pohla raz za dva dni bola leniva a fakt som mohla robit cokolvek nic nepomahalo kto nezazil nepochopi
Super vec, boli sme spokojni, ked sme s manzelom pouli to srdiecko male, krasny pocit, a ked som nahodou necitila dlhsie pohyby hned som pocuvala, a bola som spokojna, ze je vsetko OK
@ivca88 zatial nie je dovod stahovat z trhu, nikto to doteraz neprehnal. Vsetko je ultrazvuk, aj ten za 3000e aj ten za 37. Ja mam doma domaci doppler, ktory vlastne snima prietok krvi, technologia je popisana na wikipedii, je to vsak tiez ultrazvukova vlna, preto som to pouzila iba na ceste, po ceste lietadlom a pod, ked som si nebola ista, a iba na par sekund. Urcite by som to nemala dlho, nikto predsa nezistil a ani sa vlastne neda zistit aky dopad to ma na dieta, ono nam to predsa nepovie. A to riziko ze to pocuje, a skodi mu to pri prehrievani plodovky do isteho veku embrya je pre mna dost na to aby som sa s tym len tak nehrala. Ano je to skvely marketingovy tah, ale dosledky nie su preskumane. Alebo su a nenasla som to? Vid clanok, aj sam doktor priznal ze dlhodobo to moze skodit. To je jednoduchsi argument ako studovat technologiu angelsoundu.
@sabina1975 ver mi ..ja som tiez o toto tehu velmi bojovala ...
Ale urcite by som si nemyslela ze som potratila lebo som ho 1 x nenasla ...
To je zbytocny stres
ahojte
@ivca88 nemysli si, ze by to stiahli z trhu. Ak z toho maju dobre prijmy (a to urcite maju), tak im je srdecne jedno, ci to nejakemu cudziemu babu uskodi, tak je to so vsetkym
nechcem nikoho strasit, ale doppler, ten prenosny prirucny ultrazvuk, je ovela nebezpecnejsi pre plod ako kvalitny velky ultrazvuk, ktory maju gyn. v ordinacii
Existuje dostatočné množstvo dôkazov, že mnohonásobné vyšetrenie pulzným ultrazvukom (ten, čo má gyn. v ordinácii), alebo čo i len dve vyšetrenia Dopplerom, pri ktorom sa využíva neprerušované vlnenie, alebo akékoľvek ultrazvukové vyšetrenie vykonané nekvalifikovaným pracovníkom môže spôsobiť poškodenie plodu.
http://chriskresser.com/natural-childbirth-iib-...
Mnohonásobné vyšetrenia - napr. keď niektoré tehotné majú ultrazvuk na každej poradni, alebo viac ako 3-4 krát za celé tehotenstvo.
Záleží aj na tom, či je ultrazvuková sonda dlhšie na jednom mieste alebo či sa s ňou pohybuje. Ak je dlhodobo namierená na jeden bod, môže dôjsť k nebezpečnému prehriatiu tkanív a kostí plodu.
Môj názor - ja by som Angelsounds v tehotenstve určite nepoužívala. Má síce anjelský názov (zámerne), ale to, čo môže spôsobiť plodu, určite anjelské nie je. Neriskovala by som to.
zase mat to doma je mozno lepsie nez chodit na pohotovost ako na klavir. ja som o jedno babo prisla, urcite nie vdaka USG vysetreniam, tie s tym nic nemali. Ale viem,ze cele dalsie tehu sa budem mat. Proste ten strach nevymazete,ked vam lekar povie,ze srdiecko uz nebije. Ved to nebudete pocuvat cele dni, ale sem tam pocut,ked ma clovek pochybnost nie je zle.
Preco sa potom vlastne robi USG u lekara,ked je to take skodlive? a tam sa robi o dost dlhsie nez 5 minut...to by boli vsetky deti snad vadne potom.
ja som to využívala sem tam a kúpila som si ho najmä preto, lebo som mala strašne vysoké teploty celé dni a vtedy som ešte necítila pohyby tak som sa o moju maličkú bála. Inak neviem či by som si ho kúpila
Ja som si ho kupila kvoli strachu o babo a pocuvala som cca 2x za den. Je to super vec na ukludnenie maminy. Myslim, ze stres mamicky ublizuje viac ako angelsound. 🙂
@jalimag @kiku68 Já chapem aj zeny, ktore sa rozhodnu pre jeho pouzivanie zo strachu a na zaklade zlych skusenosti, ale aj tie co su proti. Ja som sa nakoniec rozhodla ho nepouzivat, z dovodu,ze v zaciatkoch tehotenstva kolo 15 tyzdna, ak by sa nieco stalo, dieta nik nezachrani, lebo nie je zivotaschopne, medicína tak daleko nie je. A co vyssom stadiu, ked uz by dieta eventualne mohli zachranit, uz citit pohyby. Ak by som sa rozhodla ho kupit, tak len pre velmi vynimocnu situaciu.
Inak WHO odporuca pouzitie sona len na lekarske ucely, nie pre komerciu, teda ani komercne 4d sona a podobne....
Ja som angelsounds pouzivala pocas mojho vytuzeneho tehotenstva. Vsetky mozne ucinky a komplikacie som vopred preverovala a konzultovala som to aj s mojim gynekologom. Na nic negativne sme neprisli. Urcite som nebola zavesena na sluchatkach cely den, ale do 20.tyzdna tehotenstva, pokial som necitila pohyby a chcela sa uistit, ze mu bije srdiecko, bolo to uzasne. A neskor, ked som obcas necitila pohyby / nie je jasne, ci dietatko spi, alebo ci sa nieco vazneho deje/ som neletela na pohotovost, ale popocuvala som ho. Nie je krajsi pocit pocas tehotenstva mat istotu tlcuceho srdiecka. Doporucujem vsetkym tehotnym.
Ahojte baby aj ja mam jeden Angelsounds na predaj aj s original ultrazvukovym gelom keby ste niektora chcela...je malo pouzivany v 100% stave aj so skatulou
@sabina1975 ahoj, mne zomrelo dietatko v 7 mesiaci tehotenstva, tak veľmi dobre viem aký je to pocit aj ten strach o bábätko uz od sameho začiatku ďaľšieho tehotenstva. Ale to asi naozaj pochopí len ten, kto niečo podobné zažil, smiať sa tomu môže akurat taký, ktorý si to čo je to prísť o dieťa ani nevie predstaviť...Moje sa tiež prestalo hýbať a to v priebehu dvoch dní po poslednej kontrole (kde bolo všetko ok), bolo zrazu na pohotovosti všetko inak... 😢😢Takže to úplne chápem a v ďalšom tehotenstve teraz tiež uvažujem nad Angel sound, najmä kým ešte zatial necitim pohyby...
Tento pristroj by nemal sluzit pre radost, ale naozaj pre usitenie sa z casu na cas ked necitite pohyby, ze je vsetko ok.. Jasne, ze dat niekomu popocuvat, ale nie casto.. Ja som ho pouzila asi styrikrat za prve tehotenstvo a chvalim. Na uistenie podla mna super. Aj teraz si ho kupim..
Maminky predavam Angelsounds vid moj inzerat, ak by bol zaujem. Ja som s nim bola velmi spokojna.
Ahojte bABY NEPREDAVA NIEKTORA Z VAS??? ANGEL SOUNDS?? DAKUJEM🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja teda mamicka nie som, no kupila som To najlepsej kamoske co caka moje krstniatko v auguste a je to uzasna vec. Kupila som ho pouzivany, Staci pouzit telovy krem a krasne pocut ❤ . Dokonca som krstniatko Ninku ja osobne pocula cez sluchadla.
Ja som 1000% za 😉