Prišla vám kontrola počas maródky v tehotenstve?

dadka28
2. apr 2012

Ahojte kočky,ja by som len rada preskumala...že ako chodia kontroly počas PN ak som tehotna??Je to pravda že už nenechávajú oznámenie že u vás boli počas neprítomnosti?Tým že aj dávali v správach že zvyšujú kontroly,tak by som chcela vediet....

jajavoj
2. apr 2012

Ahoj, tak ja som bola na pn-ke 6 mesiacov a veru mi hneď nabehla kontrola, no a potom ma prekvapili, lebo ku koncu, čo už som sa ledva, že hýbala, tak mi prišla znova, no a mňa chytil strašne tvrdý spánok poobede a tak som zaľahla a mohol ma budiť, kto len chcel, ja som v tom tvrdom spánku vôbec nepočula a tak mi nechali papier v schránke, skoro ma infarkt chytil, ale našťastie to všetko dopadlo dobre, tak som rada, že sú aj taký dobrý ľudia, ktorý to chápu. Však čo som už mohla v takom štádiu tehotnosti 🙂
@dadka28

lucka1987
2. apr 2012

PN som bola spolu 12 mesiacov ( s malou pauzou po kyrete .. potom som zas otehu / a ani raz nedosla kontrola.. a ja som ani si nejaku tazku hlavu z toho nerobila.. chodila som prec kedy som chcela a kde som chcela 😉

dadka232
2. apr 2012

No ja som bola na PN počas celého tehotenstva a za celých 9 mesiacov neprišla kontrola ani raz 🙂 😉

belusa
2. apr 2012

@dadka28 chodila mi kontrola pravidelne cca každé dva týždne 😠 😠 😠

dadka28
autor
2. apr 2012

@belusa fuuuha to je dost silna kava...to co si im bola nesympaticka?? 😉 😉 taky pripad som ani nepocula,je to az velmi prehnane-ved to je uz zasahovanie do sukromia...do prdele 😒 😒 😒

d_anica
2. apr 2012

@dadka28
Ja som bola PN takmer celé tehotenstvo a potom aj šestonedelie a kontrola neprišla ani raz 🙂 . @belusa Ináč nechápem na čo kontrolujú tehotné baby, to si ako myslia, že sa nechajú vypísať a potom s veľkými bruchami robia načierno, alebo čo 😠

dadka28
autor
2. apr 2012

@d_anica vies teraz to je horsie co sa zmenil zakon,vyplacaju vela za PN a viem velmi dobre ze vela ludi sa dalo vypisat len tak-aby sa im aspon nejake prachy vratili co do toho "investovali"...ja si myslim ze predtym to nebolo az tak kontrolovane ako to zacali teraz kontrolovat v novom roku,hlavne tych ktorí si platili dobrovolne...

lilianka1199
3. apr 2012

ja som mala aj dobrovolne pripoistenie a bola som na marodke cele tehu,neboli ani raz.... 😉

luy
3. apr 2012

bola som doma celé tehu na PN a boli raz

belusa
3. apr 2012

@dadka28
@d_anica no baby ja bývam v Ba hned vedľa soc.poistovne sem chodia všetkým na kontroly ako na klavír bolo to dosť otravné hlavne som zle zvládala teplá v tehotenstve a vychádzky mi dali od 14-16hod ☹ ☹ tak to bolo nechutné v tých horkách!!!Raz prišla na kontrolu o 13.55hod tak to ma zabilo 😢 😢 ale ak nebývate tak blízo tak to bude iné neboj 😉 😉 ale prísť môžu.

katka226
3. apr 2012

@dadka28 Bola som na PN počas tehotenstva 3 mesiace a ani raz mi neprišla kontrola 🙂 Ale moje kamošky, čo sú na PN teraz, majú teda riadne kontroly - každé 2 týždne 😒 Takže može sa stať, že sa dovalia ☹

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre