ahojte maminy, zaujimalo by ma ci je tu vela zienok ktore pri druhom tehu pribrali viac nez pri prvom bez nejakeho zjavneho dovodu. som v 21 tt a pri prvom som do tohto tt nabrala ledva kilo, tentokrat uz cez tri - je pravda ze ked som bola tehotna s prvym viac som sportovala ale myslim ze hybem sa dost aj teraz a co sa jedla tyka, jem asi viac teraz ale zas to vobec neprehanam so sladkym ako prvykrat. myslite ze to moze byt proste hormonalne dane aj ked sa jedna o tu istu osobu? trosku mam obavy lebo ak to bude pocas celeho tehu tak ze 3x viac nez pri prvom naberiem, tak to by som nerada 😕
ja som pribrala (pri druhom) bola som na rizikovom tak som sedela, nic nerobila a vypekala - a pekne papala tak som pribrala 20kg co je vela na vysku 158 cm.... pri 3 som pribrala "len" 🙂 15kg ale kazde tehotenstvo je individualne podla mna
ahoj, ja som pri prvom pribrala 17 kg, ale keď mal malý 8mesiacov, všetko bolo dole, a ešte 8 navyše, bez diét a cvičenia, a pri druhom som pribrala až 25 kg, ale malý bol aj veľký, mal 4 200 g, a ešte 5 mám stále navyše, a boli to obidvaja chlapci, mysllím si, že je to individuálne, hlavne, nech ste obidvaja zdraví....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katkanova ahoj, v 21tt mat 3kg navrch je uplne v pohode, to ja som mala uz v 15tt. Ja som pri druhom tehu pribrala asi o 3kg menej. A aj tak je momentalne najdolezitejsie zdravie teba a babatka. Ja som sa aj kontrolovala, jeden mesiac som dokonca nepribrala nic a dalsi az 3 kila. Vela stastia a zdravicka 🙂🙂🙂