Priberanie v tehotenstve

niki9807
30. jan 2024

Ahojte som 35+3 a za celé tehotenstvo som dokopy nič nepribrala. Je to ôk?. Keď som otehotnela mala som 63 schudla som na 57 cca. A mam tak 59/60max. 🙄 Pri prvom som zo 42 kíl pribrala na 52... Teraz viac menej nič. 🤷🏻‍♀️

kiki68
30. jan 2024

@niki9807 nemusis pribrat nic, dolezite je priberanie dietata. Kazde tehu je ine.

radacak
30. jan 2024

@niki9807 dôležité je že priberá a prospieva dieťatko...ja som prvé týždne tiež pribrala 1-2 kg no teraz to uz ide hore 🙈 aktuálne začínam 28 tt a už mám +7-8 kg 🙈🤣

janica_
1. feb 2024

Uvazovala by som o zmene lekara ak neveris jeho usudku.

niki9807
autor
1. feb 2024

@janica_ kto povedal ze neverím? Pýtam sa ci je normálne že som nepribrala. Neriešila som to s Dr. Len mi napadlo tak som sa opýtala na názor skúsenosti a podobne.

janica_
2. feb 2024

@niki9807 ked ti nic nepovedal tak to je v tvojom priprade v poriadku, len som si predstavila seba v tvojej situacii ze si v tolkom tyzdni a si si neista ze to je v poriadku. Asi vsetku energiu vo prijimas dava telo do babatka. Ja som zatial len v 16 tyzdni a bez toho zeby mi bolo akokolvek zle mam minus 2,5 oproti vahe pred otehotnenim. Jem rovnako ako predtym, pridala som viac ovocia a zeleniny, ale mam skoro 3 rocneho za ktorym neustale beham. Mala v brusku rastie ako ma takze lekarka povedala ze to je v poriadku.

maryetta
2. feb 2024

Jasne ze je ok. Babo si berie kolko potrebuje. Resp predpokladam ze babo rastie ako ma.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre