Ahojte mamicky, 22.7. idem na druhu kontrolu k lekarovi, 1x som bola, ale to bolo v 6tt a doktor len tak tak nieco videl a tak povedal,ze nech na druhe vysetrenie pridem az v 10 tt. Moj priatel chce ist so mnou, myslite, ze toto je vysetrenie kam ho pustia, aby popr videl alebo pocul ako nam babetko zije? A vas partener kedy siel prvy krat s vami?? Ja sa na jednej strane tesim, ze sa zaujima, ale na druhej, neviem, ci to nie je skoro alebo. . . chapete prve babo, vela otazok. . .dakujem za vase reakcie 😉
Ber ho, srdiecko už bude byt ako zvon 😉
Fiiiha to vaaazne?? Uz ho bude tak pocut?? A ako to prebieha, lebo mne este nerobili ziadne vysetrenia, nic, to vlastne zacnem absolvovat az teraz a to najprv je to sono aby tatinko moho vidiet a pocut, alebo az na koniec ho zavolaju?? Prepacte ak sa blbo pytam,a le aby som aspon priblizne vedela ako take vysetrenia prebiehaju. . . a nebude lekar pozerat ako puk???
@biba lekári sú podľa mňa v dnešnej dobe na prítomnosť oteckov už zvyknutí 😉
u mna bol pri oboch na kazdom jednom vysetreni so mnou vnutri a lekarka sa bavila rovnako s nim ako so mnou,to si nenechal ujst a pri druhom s nami isla aj dcera
jasne, ber ho, môj manžel potom chodil so mnou stale, dokonca aj do nemocnice na CTG, nie je nejaka citlivka, ale povedal, že to bolo dovtedy to najkrajšie v jeho živote 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@biba - ked chce ist, tak ho vezmi aj teraz ;) Moj bol prvy raz v 13.tyzdni - tam je to uz take babatenko malicke a nie taky flak ci fazulka ci ufoncek 😀 Proste uz tam vidno cloviecika ;)