Mám priatela s ktorým som uz zopár rokov no 1x som ho podviedla a teraz som otehotnela... stalo sa vam take nieco? sli ste na potrat alebo ste si babatko nechali ?
Polož si otázku, či ti záleží na dieťati ako takom alebo na tom, s kým ho máš....
Samozrejme ze mi zalezi na dieťaťi, len neviem, čo mám robiť, mám to povedať priatelovi,mám ostat sama? Bolo by mi ho luto keby som mu to prezradila... lutujem ze som to spravila a neviem ci ma pochopi.
@kvetinka12345 no v tomto ti my bohužiaľ neporadíme, lebo nepoznáme tvojho priateľa, nevieme prečo si mu to urobila, aký je ten druhý, s kým chceš byť, či máš možnosť vychovať dieťa sama, či ti má kto pomocť a iné.... tu neexistuje jasná odpoveď čo máš robiť, či to povedať alebo nie.... jediná jasná vec je, že si to chceš nechať a hotovo... potom musíš ty sama zvážiť situáciu.
@kvetinka12345 Minuly mesiac tu bol presne taky problem. Len priatel s dotycnou vobec nespaval. Zaver: povedala o dietati priatelovi a ostali spolu ako rodina.
Akoze povedala ze otehotnela od ineho?
@kvetinka12345 Ano. Povedala mu o nevere.
@tatiana7777 ked ti mam pravdu povedat neviem na 100 % ale myslim ze to je milenec s priatelom sme mali krizu no teraz som sa uplne zmenila neviem ci je to kvoli tehotenstvu, a milenec.. on ma zavazky neprichadza do uvahy...
A TY maš aku predstavu o tom, čo ďalej? Dieťatko by si chcela? Aj ostať s priateľom? Milenec to vie?
@kvetinka12345
@tatiana7777 Chcela, a chela by som s nim ostať, hovorila som mu to ale to som este nemala potvrdené od lekára no poslal ma na potrat..
@kvetinka12345 niesom zástanca potratov... skôr odporca.. pretože mám ten pocit že dieťa nemôže za to, prečo by to malo schytať dieťatko... A myslím si, že ked to priateľovi nepovieš tak ťa to bude celý život ťažiť.. Ja by som si dieťa určite nechala. a teraz sa treba zachovať zodpovedne a priznať sa. Nieje ľahké odpustiť neveru...a nebudem sa čudovať ked ti neodpustí...lebo je málo takých dobrákov čo by odpustili... Je kopec slobodných mamičiek ktoré svoje detičky vychovávajú zodpovedne a ešte som ani od jednej nepočula že banuje že nešla na potrat... Dieťa je dar... bez ohľadu na to v akej situácii príde... 😉 Držím palce aby sa to vyriešilo čo najlepšie... 😉 veľa šťastia...
jednoznačne mu to musíš povedať,neverím,že by si s takýmto tajomstvom dokázala žiť 😖 možno ti odpustí .... aj ked o tom silne pochybujem....
@kvetinka12345 takže priateľ to vie, ostane s Tebou ale podmienka je potrat?! Dobre som pochopila... Tak a teraz popremyslaj co je dolezitejsie...
milenec chcel potrat sa mi zda
dietatko je dar, urcite si ho nenechaj vziat, vsetko ostatne sa vyriesi...
Podla mna stoji za uvahu, ci vztah, kde muz posle zenu na potrat, ma vobec buducnost. Zena to v duchu podla mna muzovi nevie odpustit a vini ho. Aby sa nestalo, ze autorka pojde z lasky k muzovi na potrat ale vztah aj tak skonci..
milenec chcel potrat hej... z lasky k muzovi by som to nespravila... ano beriem to tak, dietatko je dar, a v prvom rade je moje... a ja mu dam zivot, nech sa deje co sa deje, dakujem vam baby!!!
naco si podviedla priatela??? s chlapom so zavazkami? a teraz ked si tehotna ta ak dobre chapem obaja posielaju na potrat.. popremyslaj ci by si dokazala zabit svoje dieta, tvoju krv.. v skupine snazilky je vyse 1850 zien ktore chcu mat dietatko a boli by stastne keby sa im podarilo otehotniet
@1katkas na potrat nepôjdem, som vďačná za moje dieťa, pretože v prvom rade je moje a ja sa o neho postarám aj keby som mala byť na to sama
Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/neverna-a-tehotna/
Pekný deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Stalo sa to kamaratke a do porodu nevedela s kym je tehotna, az sa narodila mala a teraz neni ani s priatelom ani s milencom s kt.ju ma. Ja Ťa neodsudzujem, len sa opytam, či vieš určite s kym si tehotna? A aky maš vzťah s priatelom či mate krizu a ako to je s milencom. Papa držim palce.