Ahojte. Myslite ze by mohol ist priatel somnou do poradne? Este nemal moznost vidiet na usg babetko. Som v 16+1 tt, zajtra mam poradnu rano, a rad by sa siel pozriet. Zatial som tam nevidela vnutri ziadnych chlapov na gynde, tak neviem ci je to normalne a ci to dr povoli? Dakujem 🙂
@jj298 no nemohol by minule na screeningu lebo bol v praci. Tak preto aspin ci do poradne moze ist by som rada vedela a teda neviem co by na to povedala moja dr a ci to nieje nejaka hanba alebo, ci tak bezne muzi chodievaju.netusim
To sa treba spýtať lekára. U nás nesmú ani do čakárne, len na veľké sono, na obyčajnú poradňu určite nie. Ale odporúčam počkať ešte tak 4 týždne a zaplat si niekde 3D sono, alebo ja som napr mala morfologicky ultrazvuk, bol to úplne iný zážitok ako u gyn, a keďže si to hradíš sama, môžeš si tam vziať koho chceš.
Ja som zase videla v čakárni vždy dosť chlapov. Niektorí nešli dnu, čakali len v čakárni, ale viacerí išli normálne do ordinácie spolu s partnerkou. Keď tak vojdi bez neho a potom sa opýtaj lekára.
Môj normálne chodil so mnou, nikdy nebol problém, aj v čakárni zvykli byt muži. Doktorka na vyšetrila, zatiaľ sedel vonku a potom na usg ho sestrička zavolala dnu. Na "veľké" Usg dokonca ho hneď vzali so mnou dnu, bez toho, aby som sa pýtala, nikdy sme nič neplatili.
@rebekita45 môj raz bol, ale až na konci ho zavolala na minútu
@tehotna40 ano na ten som uz bola ale zial nemohol prist
Môj muz bezne chodil so mnou. Lekár s tým nemal žiadny problém. V čakárni u môjho lekára bežne sedeli budúci oteckovia a šli pozrieť babo
Zavolaj dopredu alw nwmyslim si zw to bude problem. Moja 4r dcera chodi so mnou na sona. ;D
Moj bol uz na pevom.sone, sedel v cakarni, ja Isla dnu a lekar hned, ze ci je tu aj muz, ze nech ho zavolam. Ale teda potom zacal COVID, tak uz nemohli ani do cakaren o par tyzdnov 🤷♀️
Môj so mnou bol vždy keď mal čas a aj na tom prvom bol. Doktor nemal problém. A na veľkom sone dokonca vedel o sekundu skôr ako ja,čo čakam(doktorka mu ukázala prostredníkom🤣)
U nas nie. So synom problem nemaju😇
najpresnejšie informácie dostaneš, keď sa spýtaš priamo gynekológa
@pribinak súhlasím s tebou. Mali by umožniť každému budúcemu oteckovi, veď je to aj jeho,,dielko''😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?