Dnes mi lekarka povedala, ze poistovne prestavaju preplacat jeden ultrazvuk a spominala ten v cca 20tt...U mojej lekarky vzdy robili UTZ v 10.,20. a 30.tt ako 3 UTZ... Kukla som na stranku Vseobecnej, ale tam je iba vseobecne pisane, ze sa preplacaju najviac 3 UTZ vysetrenia, tak som zvedava, ci ste o tom nico poculi... dakujem
jasne,ze je to blbost,....ak by si chcela 4,5,6 tak moze pytat peniaze,ale 3uzv su preplacane,....aj ked u mojej Dr mi urobila kedy som chcela a neplatila som nic naviac,...aj pri 3D
preplacaju minimalne sono v 12tt ako 1. USC screening, potom v 20tt ako 2. USG screening a v 30tt posledny tretí USG screening a kazda poistovna!!!! Mne moj robí pri každej poradni a nikdy nič nepýta-závisí to od lekára - človeka! ale minimálne tieto tri su zadarmo 🙂
to je blbost, hoci ja som nieco doplacala...mojej asi na nove auto a ten v 20t je kvalitny. Ale slo o par eciek
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
blbost.. 3uzv su povinne.. a ten v 20tt je morfologicky a hadam najdolezitejsi.. nech ti to da pisomne, ze sa pojdes opytat do poistovne.. som zvedava co potom povie..