Som tehotna. Používame prerušovaný styk a nikdy sa manzel do mna neurobí, ako je to mozné? Je vas viac ktore ste takto otehotneli? 😕 A aj viac krat ako len raz?
Lebo druhe babo sa nam dokonca podarilo pri kondome, stalo sa aj Vam nieco take podobne?
Viem ze ked pouzivame takuto metodu, ze sanca na zlyhanie tam je, ale kym sme nemali deti, takto sme fungovali velmi dlho a teraz po prvom tehotenstve, je mozne ze som plodna ako jablon?
dakujem
@lotalujza kvapocka lasky
nik nema podobný osud, ze 2. a 3. babo prislo ako rana z cisteho neba ??? 😕 😕 😕 aj ked ste si davali pozor, pripadne pouzivali aj nejaku ochranu? 😕 😔
@lotalujza tak bych to rekla. V tomto pripade spolehat se na "davat si pozor" je vlastne jen recnicky obrat, vlastne si pozor nedavas 😀
@lotalujza ted ctu ze druhe s kondomem, tak to uz je fakt haluz, kdyz si to predstavim u nas, tak by manzel uz aji aj pochyboval o otcovstvi 😅
@czechzuzanaba no ved obcas ma manzel take blbe narazky teraz pri tomto druhom babatku, ze ci je otcom, ale chvalabohu je to cela kopia jeho maminy, takze nie je o com pochybovat 😀
sa mu to aj bojim povedat
@lotalujza tak se neboj, vsak prece ty za to nemuzes....jsi psala, ze si mel davat pozor, ne 🙂
Ale chapu te, u nas by to byl taky sok. To uz teda cekas treti? Nebo druhe?
@czechzuzanaba tretie čakám, ale aj tak mi to nejde do hlavy, preto hladam kocky s podobným osudom, aby sa podelili o príbehy a ako to polovicky znasali
@lotalujza nesranduj,paní milí,ja som 7 rokov vydatá,takto fungujeme od začiatku,obe deti prišli plánovane,druhé ma 8 mesiacov a posledné 2 dni mám čudné bolesti v brušku,tehotenstvo až do prečítania tvojho prispevku som zasadne odmietala........tak mi ani nehovor,že mng dáva pozor a ty si tehotná ááááááááááááááááá,asi si fakt dám liečiť krv kvôli zrážanlivosti a dám sa na tabletky sakra
uff.my takto fungujeme...deti sa nam podarili pri plnej palbe az za par mesiacov a aj to som si posledne po nohy hore vykladala.tak hadam ma teraz neaky zbludili bycikovec neprepadne 😀 ale je kopec takych - kvapocky lasky ako vyssie spominali..kazdopadne zelam bezproblemove tehu. 😉
No kým sme nemali prvé, tak tiež sme tak fungovali zopár rokov, nakoniec aby sa nám zadarilo prvý krát tak som chodila pravidelne má folikometriu a hrozilo mi laparka. Ale nakoniec netrebalo, posledná šanca vyšla. Druhý krát som otehotnela pri kondome a keď som sa pýtala gynda, jeho odpoved bola, že výrobcovia kondomov to asi robia naschvál, lebo mal teraz dosť takých prípadov. A teraz toto ☹ další sok neviem či to muž rozchodi ☹
@lotalujza Tak co, uz jsi mu rekla tu novinku? 🙂
@czechzuzanaba
pochyboval o otcovstvi
a nebo o svatozari.. 😀 😀
@czechzuzanaba ešte nie, nie je teraz doma a chcem ísť najprv k dr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lotalujza aj ja som otehotnela tak ze si manzel daval pozor odvtedy si davame uz veci pozor a to s ochranou abo atikoncepcia a tu som vysadila nepacila sa mi