Zdravím, chcem sa spýtať aký máte názor na prenatálny test, na jeho presnosť a či je nutné ho podstúpiť pokiaľ nepatrím do žiadnej rizikovej skupiny, alebo ho možem absolvovať aj keď si len chcem byť istá, že malé bude v poriadku? 🙂
Ďakujem za odpoveď. Presne, chcem mať pokoj v duši, tak asi do toho zainvestujem. Mohla by si mi prosím dať nejaký odkaz na ten nifty test? Ja som zatiaľ čítala len o takom, čo odhaľuje len 12 porúch. 🙂
Jasné, tu je link http://www.niftytest.com/sk/
@daraca_k aj ja som podstupila NIFTY test a som spokojna a kludna 🙂
Jediny dovod u mna bol, ze tehotenstvo je po umelom oplodneni. A taktiez bonusom bolo ze som od 12 tt vedela s istotou pohlavie babatka.
Ahojte,viete mi.prosim poradit konkretneho lekara z Ba,ktory robi NIFTY?dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@daraca_k Podľa môjho názoru ženy väčšinou idú na prenatálny test, ak sú v nejakej rizikovej skupine. Ak si však chceš byť istá a pokojná, že všetko je v poriadku a samozrejme máš na to financie, tak pre osobnú pohodu je to dobrá voľba. Ja som absolvovala nifty test, pretože zachytáva najviac genetických chorôb. 18. Našťastie sa mi nič nepotvrdilo a tak aj bolo. Spravila som tak, lebo som bola po umelom opladnení, ale hovorím, ak to tak cítiš a upokojí ťa to, tak choď do toho.