Ahojte kocky, chcela by som sa spytat, ci ste niektora absolvovali kombinovane vysetrenie na zistenie vyojovych vad plodu v prvom trimestri (ci uz Zilina, Martin, alebo aj Brno), pripadne kolko vas to vyslo a ci sa to oplatilo.... Ďakujem 🙂
@bonaqa2013 hmm fuha, cize pristup nula bodov,,,,uff....aa cenovo nevies ako to prosim ta vychadza?
@lia23 ja som bola v druhom tehotenstve na železničnej poliklinike v za, stalo to za to ale cenu ti nepoviem už
Ja som pri prvom tehu pred troma rokmi neabsolvovsla. Pri druhom ano v saci. No ale v Martine je jeden z naj odbornikov na tieto vyvojove chybe, screeningi a 3D usg - mudr. Grochal. Odporucam. My sme boli pri nom v januari kvoli zlym tripple testom. Asi nikto lepsi na svk od neho nie je.
@bonnie1 starý Grochál? No to sa mi nezdá..... Poznám....
@lia23 - ahoj, o tomto doktorovi tu vidieť samé chvály: http://www.femicare.org Je to MUDr. Grochal.
@bonaqa2013 - http://www.femicare.org/Kto sme Tento staro nevyzerá 😀
@katrinka8 no vôbec nie..... 😀
Ja som bola pri prvom v ziline u babjaka u neho co ma sukromne a cennik ma na stranke,ordináciu ma na halkovej pri auparku a pri druhom teraz som bola u grochala a tam super a stalo to 50eur a fotka stoji 8eur.tiez ma všetko na stranke.
@lia23 Pán Dr Grochal v Martine, vobec nie je stary 🙂 Vyborny pristup, hovoril co meria, akurat srdiecko nezmeral lebo maly bol zle natoceny a nechcel sa otocit. Stalo to 50 eur. Pojdem aj v 20tyzdni. Radsej zaplatim viac ale odbornikovi s prijemnym pristupom ako istemu nemenovanemu naladovemu doktorovi v trencine, kde boli moje známe dve ale obe nadávali.
@bonaqa2013 - to bude potom dáky iný 😀 😉
@katrinka8 no jasné, lebo Martin má obyvateľov ako Londýn.... 😀
dakujem vam kocky za ohlasy.....ja stale rozmyslam ci ist, bojim sa...chcem, aby nase babatko bolo zdrave... neviem ci to nie su zbytocne vyhodene peniaze, kedze niekotri.maju taky pristup ako maju....a zas...je dobre vediet to skor...
@bajana prosim ta aj teraz to tam tolko stoji?lebo nikde som cenu dako nenasla.....a este sa chcem spytat....ako skoro sa treba objednat?,....da sa aj ze si vyberiem termin?lebo priatel je casto v zahranici a chcem tam ist len s nim, tak preto sa pytam, ze ci sa to sa dako naplanovat......
@lia23 objednat sa treba cim skor, ja idem zajtra na prvu kontrolu a ak je srdiecko, hned sa objednavam.....cena ostala rovnaka, vsetky info najdes v tomto odkaze:
http://www.prenatal.cz/index.php?id=57
mozno sa da aj objednat na urcity datum, ale je to velke centrum s vela pacientkami, tak ja som sa vzdy prisposobila im...a navyse v odkaze najdes info, ze sa treba objednat v urcitej faze tehotenstva, inak je vysetrenie zbytocne...trvalo to asi 20 min., lekarka nam vsetko poukazovala, urcila aj pohlavie, predtym mi vzali krv, vysledky zavolali este v ten den...v tvojom veku je riziko VV nizke, ale ja by som na vysetrenie aj tak zasla...ten pocit, ze vies, ze je dieta na 95% zdrave, stoji za ten cas aj peniaze....pritomnost partnera je fajn, ja by som vsak isla aj bez neho, ak by nemohol
Urcite grochal ... ved chodia k nemu zeny az zo zahranicia ...
My ideme aj teraz v 20 tt .. cena 50€ za 2D ...+doplacas za fotky....
Alebo 75€ kompletka aj s DVD v 3/4D 😉
Alebo chod k babjakovy ... v ZA ...on je lacnejsi .. cca.30€
@lia23 tiež ma licenciu ako grochal 🙂 tu ma iba pár lekarov ...asi 9-15 ludi ...
A kocky su s nim spokojne 🙂
Len grochal ma pár licencii naviac ...
Ale zase toto je iba v 1.tmestri... cize urcite staci bezne ...
Kocky co maju tripple testy na 1:50 a odmietnu odber plodovej vody tak chodia ku grochalovi ... 🙂
Praveze kombinovane testy krv a 3D usg v prvom trimestri su z hladiska vyvojovych chyb ( okrem amnio ) najpresnejsie. Sam Grochal mi to hovoril. V prvom trimestri sa meria NT na Downa a to je presnejsie ako morfo v 20 tt
chcem sa opytat v ktorom tyzdni ste absolvovali toto vysetrenie a ci bol niekto v saci na tomto vysetreni a kolko platil. Ďakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@lia23 ja som bola v MT pri 3 tehu, v nemocnici. Možno keby to bolo niekde inde, ale v nemocnici to nestálo za veľa. Lekára som sa po vyšetrení opýtala že či je všetko OK - dopozeral na sone, a on mi povedal. Čo Vám budem hovoriť má to hlavu, dve ruky a dve nohy. Mala som pocit, že mi dal najavo , že aj on tam toho veľa nevidí.... Žilina - tiež nič moc. Tam chodila švagriná. Možno to Brno....