Prenášali ste v tehotenstve Pnku?

dena15
23. jan 2020

Dobry den, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s tym ze si prenieaol pn od obvodnej ku gynekologicke? Momentalen som.na pn bola som nachladena a gynekologicka mi povedala ze si mam preniest pn k nej ze ma necha na pn az do materskej. Da sa to vobec ? Dakujem.za odpovede

veronikaszabova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iwkaa_97
23. jan 2020

@dena15 áno da sa ja som si tak prenášala... ;) obvodna ti to zapise do toho zeleného tlaciva a da ti papier, ktorí dáš gynekologičke a už pokračuješ tam ;)

dena15
autor
23. jan 2020

@iwkaa_97 vazne sa to da ? Ja nechcem ukoncovat pn a nastupovat na druhu. To mi da obvodna len ten cierny listok ? A dakujem za odpoved 😊

ikonica
23. jan 2020

Nemusis ukoncovat tuto pn, da sa preniest..

kiki9871
23. jan 2020

@dena15 ja som mala presne tak isto prenesenu od vseobecneho ku gynekologovi

dena15
autor
23. jan 2020

Dakujem krasne dievcata snad mi obvodna nebude robit problemy 🤔😊

evamea
23. jan 2020

@dena15 Ja som bola PN u obvodného, medzitým som bola hospitalizovaná v nemocnici a následne po kontrole u gynekologičky som preniesla PN k nej. 🙂

ivkazba
23. jan 2020

@dena15 hlavne nezabudni, aby ti dala lekárka vychádzky, aby si nemusela sedieť iba doma, nakoľko kontroly chodia aj tehotným

hrasocek12
23. jan 2020

@dena15 obvodna mi nikdy nerobila problem.. Normalne jej povies ze si ides preniest pnku od nej k gynekologicke ze si s nou dohodnuta.. Ona si zapise do pocitaca ze prestupujes zapise ti to do papierov pnkovych a tie das gynkovi hned v ten den a on si ta hned prihlasi k sebe 🙂 ja som bola pn od oplodnenia cez ivf dva tyzdne do pozitivnehi testu u obvodnej a po pozitivnom teste az do materskej u gynekologa🤗 krvacala som do 3mesiaca kvoli hematomu a som rada ze som bola doma doteraz ❣️

dena15
autor
23. jan 2020

@hrasocek12 dakujem krasne..moja obvodna je trosku na hlavu tak hadam nebude riesit nic 🤔

hrasocek12
23. jan 2020

@dena15 take poznam ja som zmenila lekarku obvodnu uz dvakrat 🤗 kym som nasla ok ktora je aj ludska a chape ❤️ drzim prsteky ale nemala by ti robit problemy lebo ved ona s tebou uz po prestupe k gynkovi nebude mat nic spolocne 🙂

iwkaa_97
23. jan 2020

@dena15 ano ten čierny das gynekologičke a budes už na PN u nej 🙂

nika226
23. jan 2020

@dena15
Ja som mala pri prvom tehu nevhodné zamestnanie (škodlivé prostredie) tak mi gynekológ dal PN v asi druhom mesiaci až do materskej dovolenky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre