Ahojte, chcela by som sa vás opýtať 28.2. som mala posledný pohlavný styk, prvá menštruácia mi prišla načas 18.3. ďalšia mi prišla o 10 dní skôr ( 8.4.). Tento mesiac mi menštruácia zatiaľ neprišla. Príznaky tehotenstva nemám, s priateľom sme si dávali pozor. Dokonca už mám aj príznaky menštruácie pobolievanie a nemám už ani výtok skôr mám stále pocit že mi prišli viete mi poradiť čím to môže byť?
@sunny8 to je to že ja tehu vylučujem lebo dávali sme si pozor nemám žiadne príznaky a myslím si že za tie skoro 3 mesiace by sa ukázali...a tiež som rozmýšľala nad tým či to nieje tým stresom keďže posledný mesiac som v celkom veľkom strese a že minule mi prišli skôr kôli prechladnutiu ale tak tehu fakt pochybujem lebo menštruáciu čo som mala do teraz som mala úplne normalnu
Tak mozno mas nejaky zapal a ten sposobil to, ze ti meska menstruacia. Ak nedostanes v blizkych dnoch, tak radsej behni ku gynekologovi nech ta pozrie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Menštruácia je veľmi zvláštna vec. Celé roky mi chodila presne na deň. Od svojich 10 rokov aj napriek dvom pôrodom nerozhádzala sa mi. A dnes ? Z ničoho nič jeden mesiac mešká týždeň druhý mesiac mešká dva týždne tretí mesiac príde o týždeň skôr 🤦 neviem prečo keď som zdravá nič mi nie je dokonca aj vytoky som si vyriešila. A takto začne blbnut ms... Možno môže za to stres možno vonkajšie vplyvy. Keď si chces byť istá choď k dr ale väčšinou ani oni okrem tehu nevedia príčinu. Jedine ak nejaká choroba.