Prečo mi meškajú?

romcik25
19. máj 2020

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať 28.2. som mala posledný pohlavný styk, prvá menštruácia mi prišla načas 18.3. ďalšia mi prišla o 10 dní skôr ( 8.4.). Tento mesiac mi menštruácia zatiaľ neprišla. Príznaky tehotenstva nemám, s priateľom sme si dávali pozor. Dokonca už mám aj príznaky menštruácie pobolievanie a nemám už ani výtok skôr mám stále pocit že mi prišli viete mi poradiť čím to môže byť?

sunny8
19. máj 2020

Menštruácia je veľmi zvláštna vec. Celé roky mi chodila presne na deň. Od svojich 10 rokov aj napriek dvom pôrodom nerozhádzala sa mi. A dnes ? Z ničoho nič jeden mesiac mešká týždeň druhý mesiac mešká dva týždne tretí mesiac príde o týždeň skôr 🤦 neviem prečo keď som zdravá nič mi nie je dokonca aj vytoky som si vyriešila. A takto začne blbnut ms... Možno môže za to stres možno vonkajšie vplyvy. Keď si chces byť istá choď k dr ale väčšinou ani oni okrem tehu nevedia príčinu. Jedine ak nejaká choroba.

romcik25
autor
19. máj 2020

@sunny8 to je to že ja tehu vylučujem lebo dávali sme si pozor nemám žiadne príznaky a myslím si že za tie skoro 3 mesiace by sa ukázali...a tiež som rozmýšľala nad tým či to nieje tým stresom keďže posledný mesiac som v celkom veľkom strese a že minule mi prišli skôr kôli prechladnutiu ale tak tehu fakt pochybujem lebo menštruáciu čo som mala do teraz som mala úplne normalnu

ivkazba
20. máj 2020

@romcik25 stres (aspoň u mňa stres vždy posúva cyklus), lieky, nejaký zdravotný problém, dôvodov môže byť veľa.

uskrnica
20. máj 2020

Tak mozno mas nejaky zapal a ten sposobil to, ze ti meska menstruacia. Ak nedostanes v blizkych dnoch, tak radsej behni ku gynekologovi nech ta pozrie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre