stale iba sa rozplačem ☹
@marcopollo súhlasím. Bude to zase dobré, neboj sa. Ani sa nenazdáš. Potom pride "odmena" 🙂 O chvíľu tu bude s tebou a vsetko sa zmení.
@marcopollo to je ten lepsi pripad. Ja som bola zuriva, moj muz si so mnou v tehu uzil svoje 😉
@marcopollo nic si toho nerob,aj jasom cele tehu prerevala, dojalo ma vsetko od steniatka cez film az pomanzelovodchod do prace :D :D :D
Aj mna rozrevalo vsetko, este aj nejaky prirodopisny film. Doma sa mi len smiali.
@marcopollo mna minule rozplakal hriesny tanec, ktory som videla asi 50x 🙂
si v pohode, neboj 🙂
Mne prve tri mesiace tak staticbe hrabalo ze dovidenia...otehotnela som dva tyzdne po svadbe a, hned mi zacalo hrabat...takze som sa netesila z nicoho...stale mi bolo zle a do placu a nevedela som vydrzat sama so sebou a lutovala vsetkych, a najma manzela ze to somnou musel vobec vydrzat....OTRAS!!!Ale medzi 12-13 tt to vdakabohu preslo...cucujem sa,ze co to bolo lebo pri prvom mi nebolo nic...Neviem v kolkom si, ale prejde to 😉dufam...a hlavne sa neobvinuj nemozes za to😁
Myslim si, ze to k tehulkovaniu patri. Ja mavam tiez kolkokrat take stavy, ze si myslim, ze prerevem cely den a pritom, vlastne ani neviem kvoli comu. Dotlacia sa slzy a jednoducho to nejde zastavit😢😢😢
Ja som revala aj kvoli reklame.Teraz ,ked ju vydim tak sa smejem,ze aka trapka som bola😀
dakujem vam pri prvom som to nemala ale toto tehu je ine 😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marcopollo moje, z toho si nič nerob, to sú hormóny, ono to prejde.Aj ja som revala a často, tiež bez zjavnej pričiny.Potom kričala, tiež za blbosti...
Je to náročné obdobie, všetky tie zmeny, či už fyzické alebo psychické...
Ale prejde to, ešte chvíľku po pôrode to s tebou bude hádzať, ale ustáli sa to.
Neboj potom budeš plakať od šťastia keď pozreš na svoj uzlik❤
Drž sa