icon

Precitlivenosť v tehotenstve

kozsarovak
4. jan 2012

Hľadám tehotné ženy s podobným problémom. Som veľmi citlivá počas tehotenstva, často plačem, mám obavy a neviem dobre spať.

tea333
4. jan 2012

@kozsarovak je to uplne normalne. tehotenske hormony su take. nemusis sa znepokojovat, ma to vela bab

slavkajackova
4. jan 2012

ahoj , ja mam tiež ten problem ,plačem pri filmoch ,plačem ked si ma manžel nevšima a ked si ma všima plačem tiež,niekedyje lepšie niekedy horšie treba mislieť pozitivne a hlavne na babetko držim ti palce aby si to zvladla 😀

kozsarovak
autor
4. jan 2012

Pred tehotenstvom som sa liečila na depresiu asi 5 rokov. Teraz neberiem žiadne antidepresíva. Koncom novembra už som nevedela vydržať tú precitlivenosť a nespavosť, bola som veľmi vyčerpaná , bála som sa ľudí a mala obavy z tehotenstva. Tak som sa dostala do nemocnice, 2 a pol týždňa som tam ležala , pred Vianocami ma pustili domov. Berem len nejaký ľahký liek na ukludnenie, aby som vedela spať. Som v 27 týždni tehotenstva. Ešte stále občas mám tie strašné pocity úzkozti a bojím sa od niektorých ľudí. Som sama cez týždeň, vlastne už 4 rok už tak žijem s manželom, na víkend chodí domov z roboty. Aj tá samota na mňa niekedy zle vplýva. Nie som z tadiaľ, len tu som sa vydala, ale ešte som sa stále nevedela tu zvyknúť. Manžel po pôrode, keď dieťa bude mať 1 rok chce sa tam presťahovať kde má prácu. Ja sa bojím sa tam presťahovať a zvyknúť si na zase nové prostredie.

kozsarovak
autor
5. jan 2012

Viete mi poradiť, že aký typ kočíka si mám vybrať. S manželom už mes. hľadáme, ale si nevieme nájsť rady, máme odlišný názor. Chcem pevný kočík s nafuk.kolesami, ľahší, aby so sama vedela dať do auta a ľahko skladateľný, lebo cez týždeň budem sama s dieťaťom. Diki

kozsarovak
autor
6. jan 2012

Dakujem za rady

cllaika1989
20. dec 2012

ja som bola vzdy precitlivena, ale teraz je to este horsie, robi mi to problemy vo vztahoch, v rodine, so snubencom, je to zlee dost...._/ nechcem brat lieky aby to neuskodilo plodu....ale ak by bolo nieco dost bezpecne tak asi by som to brala...keby to bolo len plakanie pri filmoch a pod. nevadilo by mi to...ale toto je uz dost zleee....:/