Práca v tehotenstve

chose161
22. dec 2013

Ahojte mamičky. Plánujeme s manželom bábätko v najbližšej dobe. Pracujem ako vychovávateľka v školskom klube detí a chcela by som pracovať pokiaľ to pôjde. Problém je však asi v tom, že pracujem v kolektíve detí a bojím sa , aby som od detí nechytila nejaké bacily alebo choroby.. Neviem , či máte s týmto niektorá skúsenosti. Môžem aj vo vyššom tehotenstve pracovať v tejto sfére?Čo Vám odporučil gynekológ?Prípadne, aké sú Vaše skúsenosti? Budem vďačná za všetky rady 🙂

sissy27
22. dec 2013

@chose161 tak čo si pamätám učiteľky u dcéry v škole, tak v pohode pracovali počas tehotenstva... rovnaké bacile, choroby akým by ťa mohli nakaziť decká v škole, môžeš chytiť hocikde na ulici, v obchode, v mhd... či plánovala si nevychádzať z domu celé tehu? 😅

luba28
22. dec 2013

@chose161 ja pracujem v nemocnici a stale som pracovala az do nastupu na matersku,....a choroby tam boli vselijake,....

nufanek
22. dec 2013

@chose161 ja som ucitelka a pri dcerke som pracovala az do nastupu na matersku, co sa tyka chorob, tak to je asi ako na hocijakom inom pracovisku ( pocas oboch tehotenstiev som mala jednu poriadnu virozu) ja som si skor musela davat pozor, aby ma neudreli, nenarazili do mna, robim na druhom stupni a pocas dozorov cez prestavky to bolo ozaj vselijake, myslim, ze v skolkskom klube je to trosku bezpecnejsie

mammaroma
22. dec 2013

Ahoj, ja som takisto pracovala v nemocnici, až do odchodu na materskú, samozrejme po tom ako mi to odobrila lekárka.

chose161
autor
26. dec 2013

dakujem dievcence 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre