Práca s tlačiarňou v tehotenstve

matabatkova
15. júl 2016

Ahojte mamicky a buduce mamicky, chcela by som sa opytat ci nahodou neviete alebo nemate skusenosti s pracou s tlaciarnou pocas tehotenstva, som v prvom trimestri a bojim sa zeby sa mohlo vdychovanim vyparov z tlaciarne poskodit ☹ sedim hned blizko nej cize ju aj dost citim ako smrdi aj ked sa vetra a denne sa vytlaci priblizne 300 kusov papierov tak si to viete predstavit.

sissy27
15. júl 2016

@matabatkova akože... Horúci adept na cenu "absurdita týždňa"...

bajana
15. júl 2016

@sissy27 aj mesiaca, by som povedala 😉

slniecko154
15. júl 2016

prepana to z akej tlaciarne idu vypary a smrad?? radsej vymen tlaciaren ale nie kvoli tehotenstvu ale kvoli tomu ze ta tlaciaren asi nie je v poriadku..

sissy27
15. júl 2016

@bajana nechávam rezervu, ešte je len polovica mesiaca a do konca týždňa tiež ešte dva dni 😀😀😀
@slniecko154 ono každá tlačiareň, resp. toner má taký charakteristický pach, ja to tiež cítim a ona ako tehotná je zrejme precitlivelá na pachy a vône... Ale zas teda no... Už z kadečoho tu tehotné mali obavy, ale pri tejto otázke mi aj slza vybehla 😅

stepanka274
15. júl 2016

Ak chces byt pokojna tak ju prelozte na ine miesto v kancli, ale pokial y nue je cyklostil tak ti nic nehrozi

nyusika
15. júl 2016

Toto je vážna otázka ??
A ide o bežnú kancelársku tlačiareň, alebo niečo ruské na uránovo-azbestový pohon ?

sissy27
15. júl 2016

@nyusika a poctivá olovená farba v toneri ako bonus k tomu 😂😂😂

glorikarebeka
15. júl 2016

@matabatkova rychlo treba ist PN 😀 a aj ked pojdes po chodniku tak nedychaj lebo ten smrad z aut je hrozny 😀

mihula
15. júl 2016

riadna haluz

charlie1980
15. júl 2016

@matabatkova Ved ju akoze pokaz, nech ta k nej uz radsej ani nepustia. Alebo chod na PN...dovod-tlaciaren. A doma ani vysavac nezapinaj, ani mycku riadu, fen, vsetko sterilne, von len v rusku, na velku iba v rukaviciach. Neupratuj a nehyb sa.

katkakovac
15. júl 2016

@matabatkova zapach poznam, ale nemyslim, ze by to bolo nejako skodlive. Inak vy sa to nesmelo vobec predavat. Ak ti vadi, premiestni ju inde. A este jedna vec, predtym, nez sa nieco taketo spytas, tak skus pouzit sedliacky rozum. Vadi mi to - odstranim to z blizkosti. Si tehotna, nie chora, 99% veci mozes a nemusis sa nijako obmedzovat.

katkakovac
15. júl 2016

@nyusika umrela som😀

pribinak
15. júl 2016

Dobre sa nam vikend rozbieha 😂

candii
15. júl 2016

Ale ste jej dali 😀 .. vsak sa boji o babo to je normalne. Mna tiez vselijake somariny napadali ked som bola tehu. Vsetki som si podctivo studovala na nete 😂 ale to ten strach aby bol drobec zdravy ..
@matabatkova .. neboj nijako tym dietatku neublizis .. vzduch ktory dychas je daleko horsi 😁 ..

ukulela
15. júl 2016

a ked tlacis na wecku, tak ti to nesmrdi? to sa nebojis vdychovat? centrofixy ti nevadia? stop! zastav sa a prestan sa bat a zamyslat sa nad kazdou koninou.

medovka14
15. júl 2016

@ukulela umrela som práve od smiechu 😂😂😂😂😂😂

anickami
15. júl 2016

Ja by som sa skor bala mobilu a wifi, tie vyzaruju veci 😀

priora
15. júl 2016

Toto neeeeeee 😂😂😂😂

alenky
15. júl 2016

Ja som 8mes.pracovala s pc, mob.telefonami, navigaciami, nonstop zapnuta wifi siet, tlaciarne: kde som bola nutena dokonca menit farbu, casto som od farby mala aj spinave ruky. Som zdrava a narodila sa nam aj zdrava dcerka. Skor lutujem tie mamicky, kt.pracuju v zavodoch, vkuse na nohach...Toto co mas ty je malina

evittam
15. júl 2016

@matabatkova No, poradím ti - rýchlo na PN - kúp si veľkú sklenenú guľu - a zabezpeč si niekoho kto ťa v nej bude kŕmiť 100% bio potravinami a tekutinami a jedine takto prežiješ...

No fakt baby, pekná haluz ale že zatiaľ mesiaca - ešte je tu jedna adeptka - 16-ročný syn chudák-masturbuje.....
Nooo, prázdniny-hurááááá

mima283
15. júl 2016

Vdychovanim vyparov z tlaciarne? Umrela som 😄

evittam
15. júl 2016

@mima283 Nooo, veď to - my máme doma multifunkčné zariadenie už asi 10 rokov ( druhé) - no chudák ja ako tehotná s oboma deťmi a chudák tie deti čo musia vdychovať....A to sme to mali ešte aj v kancli.....Fakt sa nestíham diviť - ale to bude tým netom a prístupom k "debilným" špekuláciam. No, keď sa niekto nudí....

katka_mala
15. júl 2016

@matabatkova myslis velkokapacitnu tlaciaren pouzivanu v kancelariach alebo myslis priemyselnu tlaciaren, ktora je v podniku v tlaciarnach - kde sa tlacia knihy, noviny... .

Ak to prve, nemyslim si, ze je to skodlive.
Ak druhe a dostavas sa do kontaktu s chemikaliami, tak by som sla na PN.

Ale skor myslis to prve, lebo 300 stran nie az tak vela, to je cca. jedna kniha.

moni244
15. júl 2016

@matabatkova okrem tej tlaciarne vsetko ok? To radsej budes doma zavreta? Niektore utlocitne slecinky by sa mali pocas tehotenstva zabarikadovat doma

mima283
15. júl 2016

@evittam ze sa tak dievcina neboji toho mobilu alebo pc z ktoreho to vypisuje 😒

petra7777
15. júl 2016

Autorku príspevku už vcuclo do tej tlačiarne a vytlačilo ju na papier, tak nám neodpovie 😀 Ináč evidentne hľadá zámienky, ako sa hodiť na PN-ku ☹

evittam
15. júl 2016

@mima283 No vidíš, to je postreh....to ma nenapadlo 😉

nyusika
15. júl 2016

@evittam ber to tak, že pokiaľ ste deti počali v tesnej blízkosti, budú z nich géniovia v oblasti technickej 😀😀

evittam
15. júl 2016

@nyusika Jááá? Ja s týmto nemám nič spoločné.....

evittam
15. júl 2016

@nyusika Jááj, už som pochopila-prepáč-pokročilá hodina - dve deti od rána - "bytčica" ako vyšitá.... 😝 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre