O par tyzdnov odchadzame do Exotickej krajiny. Viete mi poradit nejaky repelent, oleje alebo hocico proti komarom? Nieco co je bezpecne.
Dakujem za rady.
skvele,dakujem velmi pekne za radu. KOnzultovala som s lekarom,vraj by to malo byt v poriadku,len sa musim vyhybat niektorym jedlam,ladu a jedlo musi byt dovarene.Tehu mam zatial potvrdene z testov a zhruba 4ty tyzden, o 2 tyzdne odlietame. BUdem si davat pozor. 😉 ak mas nejake typy,daj vediet..vidim,ze si v krasnom 13stom tyzdni,blahozelam.
@bosoriak
Ahoj. Ako tehotna som pouzivala olej Tea tree - bolo to trosku citit ale rozhodne komarov odplasil alebo levandulovy olej 😉
Plus jest vitaminy B - tie davaju krvy taky pach, co komare neznasaju 🙂
Vitaminy B sa nachadzaju aj v beznych tehu vitaminoch, podla mna to staci 😉 A plus tam svihni aj levandulovy olej a tea tree - by som chcela vidiet komara co sa cez ten smrad prenesie 😀 😀 😀 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@marulka83 Najbezpecnejsie pre tehotne zeny zo Slovenska je necestovat do exotickej krajiny ;) Vsetky chemicke repelenty maju jednu ucinnu zlozku (nepamatam si nazov), takze to radsej skonzultuj s lekarom, ci mozes. Z prirodnych repelentov poznam len tea tree oil a levandulu, prip. vela vitaminu B. Ale ako vsetky prirodne veci, ten ucinok bude malinky, ak vobec v exotickej krajine. Skus sa vyhybat pobytu vonku a mala by si byt v pohode. Vela stastia!