Poznáte odborníka na 3D/4D ultrazvuk v Bratislave?

majuska77
11. nov 2014

Ahojte, viete mi poradit dobrého gynekologa, ktorý by mi spravil 3D ultrazvuk a nenechala by som tam viac ako 50€? Dakujem

pribinak
11. nov 2014

Mudr. Cunderlik, ma ambulanciu v Horskom parku, ale urcite sa u neho plati viac ako 50e

bielavila
11. nov 2014

ja som bola u Mudr. Holaňa v Medifere v OC Central, vraj najlepsi na SK, a naozaj aj bol skvely, 45 minut, vsetko premeral, vysvetlil, nafotil, ukazal.... ale plati sa 80e, ale aj Cunderlik je velmi dobry, podla mna v Ba u sukromnika nenajdes pod 50 eur, jedine v statnej nemocnici..

boruska11
12. nov 2014

s vymenným lístkom by si nemala platit tak vela, mne od Dr. Slezaka pisali 35e ale no nevim za ake ci len bezne alebo 3/4D

majuska77
autor
12. nov 2014

dakujem 🙂

domin85
12. nov 2014

Priapajam sa, obrovska spokojnost s MUDr. Holanom v centrali.. Preposielam cennik co mi poslala na mail jeho sestricka ked som sa ta chystala:
Čo sa týka ceny vyšetrenia:

S doporučením (vymenným listkom): morfologia (orgánová diagnostika) 2D : 29Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 81Eur

Bez doporučenia (bez výmenneho lístka): morfologia (orgánova diagnostika) 2D : 97Eur, morfologia + 3D/4D ultrazvuk + CD : 124Eur

USG Foto 7Eur

Ja som si nepriplacala 3D/4D ale vysetrenie malo tristvrte hodinu, aj tak prepinal do 3D kvality obrazu, fotky mi vytlacil z toho 3D prekrasne, a je to odbornik, kazdu kosticku, organ, vsetko popisal a vysvetlil ake su normalne hodnoty a ako to vyzera ked je nejaka porucha a podobne 😉

lucia_lucia
13. nov 2014

Nooo Dr. Milly - odporucam

majuska77
autor
13. nov 2014

@lucia_lucia a kde je Dr.Milly?

tehoska
22. máj 2018

Ahojte, nedari sa mi najst aktualnejsie informacie. Viete mi odporucit aktualne niekoho na 3D /4D sono v BA? Idealne niekoho kto by akceptoval deti (aspon na chvilku pri vysetreni), chcela by som to hlavne ako zazitok pre dcerky..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre