Mali ste uz taku skusenost ze v 6 tt nebolo na sone nic vidiet a neskor uz bolo tehu postupovalo dalej v poriadku? Testy mam uz dva tyzdne pozitivne. Bola som dnes na gynde, nic nevidela. Vobec. Ani gestacny vacok. Absolutne nevidela tehotenstvo. Spytala sa ma ci som si po tom este robila test. Ja ze nie ale ze sa citim byt tehotna aj teplotu mam stale hore. Vzali mi krv, o 15 tej idem k nej uz budu vysledky. Ma podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo. Mam trombozu a za sebou dva potraty, tak velmi sa bojim.
Dakujem za skusenosti.
Toto bol aj moj pripad, aj ma poslal do nemocnice ze je to urcite mimomaternicove, nakoniec sa nastastie mylil🙂 bola som iba v 4 tt preto nebolo nic vidiet, aj ked podla poslednej menstruacie som mala byt 6tt. Podla coho ty vies ze si 6tt? Lebo potom ked som si o tom citala tak su taketo odchylky bezne, hlavne ak mas nepravidelny cyklus...v kazdom pripade drzim palce
ja som mala uz niekolko dni pozitivne testy, sice iba ducha ale predsa...
Ak vieš presne kedy si mala ovulácie a sedí to na ten šiesty týždeň tak to určite nieje dobre. Ale ak nevieš kedy bola tak môžeš byť kľudne v nižšom štádiu tehu.v každom prípade min v 5 tt už musí byť vidieť aspoň gestacny vak.
Ja mám takú skúsenosť 3x. Hoci 1x sa mu "niečo" zdalo. Druhýkrát vraj len cysta a 3.krát sa ma spýtal, že či bol test určite pozitívny 😝
Pokaždé som bola za 2 týždne na kontrole a teraz mám 3 krásne zdravé dcérenky. Bodaj by to bol aj Tvoj prípad. Držím palce
Ovulaciu som mala urcite 18.2. Merala som si teplotu cize viem graf mi ju ukazal a aj som ju citila. Cize podla ovu som len 3 tt ale podla poslednem M v 6 tt
Dakujem. Som taka nervozna...chodim po byte hore dolu a myslim co ked....
Este mam hodinu co pojdem z domu och. Potom napisem okolo 16tej ze co. Dakujem za rady a podporu.
@mudreocko neboj, bude dobre... pozerala som si tvoj blog... ukazuje ti tam dátum pôrodu 4.11.... Ak si zadáš do tejto kalkulačky dátum pôrodu 4.11., tak tam ukazuje, že si 5tt+3 a predpokladaný termín otehotnenia (teda ovu) bol 11.2... ale podľa teba je o týždeň neskôr, takže si reálne len 4tt+3 ....
@lulistek tak ono zase pokiaľ by nemalo byť niečo ok (napr. mimomaternicové), tak je ideálne to zistiť čo najskôr, aby sa minimalizovali následky.... preto je prvá návšteva vhodná (a väčšina lekárov si ženy aj takto volá na prvú kontrolu) okolo 6tt, keď už sa dá potvrdiť aj akcia srdca, ale hlavne, že je plod tam, kde má byť a nie niekde vo vajcovode napr,....
@mudreocko nic sa neboj, ty si realne v 5.tt, aj mna tak vystrasili najskor mimomaternicovym, bola som u lekara 4tt+2 a nic nevidel, len nejaku volnu tekutinu , kde nema byt, tak ma poslal do nemocnice, ze asi mimomaternicove. Zobrali HCG a bolo skoro 1100. Na kontrole o 2 dni, teda 4tt+4 uz bol vidiet maly gestacny vak. Aj to mi gyne povedal, ze niektore sona by to este nezobrazili. Takze bud v pohode. Ak bude HCG vyššie, tak je to tam 🙂 a osobne si myslim, ze je to vsetko OK. Ale uplne chapem a viem, co prezivas, pred 3 tyzdnami som prezivala to iste ☹ zbytocny stres
Takze teraz som pred sonom bola sa vycikat a bolo vidiet vacok 5 mm 🙂 v maternici...boze aka som stadtna. Som sa rozrevala ako male dieta 🙂 hcg mam 1700.
@mudreocko to je super, ja som 5tt +5 na sone kvoli spineniu a tam mi lekarka povedala, ze vidi iba gestacny vak. na druhy den som isla na kontrolny ultrazvuk do CAR. a cuduj sa svete - lekar videl 2 blikajuce srdiecka.
ono to dost zavisi od vybavenia, ake ma ten lekar
gratulujeeeem
@renimac to ma velmi mrzi :( ja som to ale myslela ze bez priznakov bez spinenia. Proste bez problemov ak je. ale samozrejme moze ist aj skor k gyn, len som chcela tym.povedat ze niekedy sw baby boja ze lekar tehotnost nevidi a nic to nemusi znamenat, teda ak nema zena problemy. A dali ti aj duphaston ked si spinila?Ja som mala pri oboch detoch
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mudreocko nech ti vsetko dobře dopadne!!!!