Pozitívny test a moja nervozita

blue_eyes
22. mar 2012

Baby, s manželom sme sa snažili o mimi...a keď to teraz prišlo tak som nervózna a mám výčitky voči 6-ročnej dcére....ako nechápem....mám chaos...a som taká nejaká plačlivá a nervózna....a to som len na začiatku :/

anieli_1
22. mar 2012

@blue_eyes to nic to prejde aj ked sa neviem ako pary snazia ked uvidis tie dve ciarky je to vzdy sok a az potom sa ti v hlave triedia myslienky co bude ako to bude a u mna bolo aj to ako budem vediet lubit dve deti rovnako co ak nejake bude uprednostnovat a to neratam co s tebou teraz robia hormony......neboj to vsetko prejde po chvilke sa uz budes len tesit ....... 😀

tilly
22. mar 2012

😀 😀 😀 to je normalna reakcia... 😀 uplne bezna, to prejde, neboj 😉

hoogy
22. mar 2012

@blue_eyes mna to este teraz niekedy chyti a to som uz za polkou. neboj casom sa to polepsi. ked som si robila test pri malom tak som sa rozplakala ze co budem teraz robit a to sme ho strasne chceli 😉

blue_eyes
autor
22. mar 2012

veď toto, pri malej som bola hneď taká naradostená že super a tak.....a teraz bum....po šiestich rokoch....
Anieli: tiez mam ten blby pocit ze ako ja dokazem lubit obidve deti, ked dcera bola jedinacik, a taka nasa princeznicka....prve tehotenstvo som mala super...a teraz este nic a uz stresy.......ach... 🙂

michaela5
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka311
24. mar 2012

@blue_eyes To je len nápor hormónov... Prejde to neboj.. snaž sa rozptýliť aby si na tehotenstvo nemyslela - nejaká hudba doma z rádia, prípadne zábavná hra s Tvojou staršou dcérou, nejaký malý výlet, trebárs aj na hojdačky...
A gratulujem! 😉
a s tými bylinkami opatrne, niektoré nie sú vhodné v tehotenstve, napr. mäta.. Pozri si to pre istotu na nete skôr než začneš nejaké bylinky piť...

zvedavamt
24. mar 2012

@michaela5
k medovke, cim slabsie sa luhuje,tym ma silnejsi ucinok.
My sme pouzivali Sedatif - homeopatikum,segra ho obcas dava aj teras uz s narodenymi detickami.
Treba si zajst do prirody,potesit sa ako sa prebudza,alebo si kupit kyticu tulipanov a vytesovat sa doma.
Pustit si prijemnu hudbu,ku nej ten medovkovy cajik. Pozriet si dobru rodinnu komediu,precitat pozitivnu knizku.
Popripade,ak bolo vsecko v poriadku s prvym dietatkom, prezriet si fotky od jej narodenia a tesit sa spolu na surodenca.
Prajem pekny vikendik.
🙂

blue_eyes
autor
24. mar 2012

Ďakujem Vám baby ste zlaté 🙂))

leteku
24. mar 2012

Ja som mala podobné pocity, ale neboj bude dobre. Tvoja malá je podľa mňa v super veku a príchod bábätka zvládne s radosťou. Je však potom potrebné aby si si vyčlenila čas, ktorý bude patriť len jej a takto nezačne ani žiarliť. Ja som sa práve nedávno nad tým zamýšľala, že aké je to super taký veľký vekový rozdiel a ako to moja Terezka super zvládla resp. ako sme to všetci zvládli. Takže neboj bude to super.

katka1981
24. mar 2012

@blue_eyes, preco mas vycitky kvoli 6 rocnej dcerke? Prave by si sa mala tesit,. ze neostane jedinacik a bude mat partaka. A ze si nervozna, to chapem, tiez sme malu planovali a ked to hned vyslo a test ukazal radostnu novinu, 2 tyzdne som predychavala, ze budem mama. Placliva som nebola, ale bola som mimo. To prejde a neboj dcerka sa bude velmi tesit, ak ma rada babiky, o to viac. Potrebujes cas na spracovanie, urcite sa za chvilku budes tesit. Zvladnut to zvladnes, lebo mas uz doma velku slecnu co ti aj pomoze. Velmi vam gratulujem a ,aby si mala cele tehotenstvo bezproblemove a aby sa vam narodilo krasne zdrave babatko. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre