Ahojte,
25-28.3 som mala veľmi slabú menštruáciu (bez bolesti, zvyčajne mám silne bolesti počas menštruácie). Mala som len malé množstvo krvi. V pondelok (21.4) som mala dostať menzes, ale mešká mi už tretí deň. Dnes (24.4) som si urobila tehotenský test a vyšli mi 2 čiarky. Môže tehotenský test klamať ? Alebo som v tom? Čo si o tom myslite?
@tinkatinka007 ahoj, no myslím,že sa na ďalšiu menštruáciu nacakas dobrých 9 mesiacov...😉
@tinkatinka007 podla mna to je absolutne bez pochybnosti pozitivny test😊
Tie ciarky su tak jasne, ze toto uz by ani zlý test nemohol byt... otázka nie je ci si tehotná, ale kolko😊
Dosť silne čiarky ja som mala takéto v 6tt vtedy sme to aj dozvedeli lebo predtym mesiac som ešte mala menštruáciu a to som už bola tehotná len sme to nevedeli 🙂
Blahoželám 🙂
@tinkatinka007 gratulujem 🙂
Ja by som teda povedala, ze ten test asi klamat nebude a zjavne budes tehotna. Dufam teda mozme gratulovat 🙂
Sú situácie kedy môže byt falošné pozitívny, ale aj slabá čiarka je čiarka tak s najväčšou pravdepodobnosťou ti môžeme gratulovať ;)
@katerina12121 gratulujem 😉
@fridi96 kedy je dobre zájsť prvýkrát ku gynekológovi? Som prvorodička, takze vôbec neviem ako to chodí 🙂
@drakvak ďakujem Vám všetkým za gratulácie 🙂 už sa len modliť, aby sa narodilo zdravé
@tinkatinka007 zavolaj sesteicke,da ti termin,najlepsie od 6tt aby bolonuz mozne potvrdit aj srdiecko plodika.
No ja som išla prvý krát v 6tt vtedy už bolo vidno pekne že tam niečo je 🙂 Skorej tam velmo nič nevidia a aj odporúčajú okolo 6tt ísť 🙂 a potom knižku dostaneš az okolo 8-10tt podľa gynekológa 🙂
@tatianatana ahoj, áno ale je ešte veľmi slabunka.
@tatianatana gratulujem ;)
@bibi14031996 A kvoli comu stresujes? 🙂 Ze podla vsetkeho budes mamina? 🙂 Mas tam dve jasne ciarky 🙂
@bibi14031996 pozitívne sú tie testy 😊 to spinenie je uhniezdenie
No len sa bojím aby to nebolo mimomaternicové alebo aby som ho nepotratila je vytúžené
A som prvorodička
@bibi14031996 Zbehni k dr, nech ti spravi sono a budes vediet co a ako. Mne tiez ked neprisla ms, isla som hned k dr a cuduj sa svete. Uz bolo pocut srdiecko 🙂 Vela prevela stastia ti prajem a dufam, ze ti budem moct pogratulovat ked to bude uz oficialne :*
@chvostik1 no testy sú pozitívne len to špinenie ma trapi
@bibi14031996 Chod dnes urcite k lekarovi. Pozrie ta, ak sa tehotenstvo potvrdi da ti lieky na udrzanie a uvidis ako bude.
No len to že dnes nerobí môj gynekológ a iní ho nezastupuje lebo musel ísť niekam a až zajtra bude v samorine
@bibi14031996 maximalne asi len plodovy vak. Ale duphastonom sa nic nepokazi ked ti ho da aj takto skoro. Spinenie neprestalo?
Už to je len občasné raz za deň ale včera to prestalo úplne tak neviem môj gynekológ povedal že vyzerá všetko ok
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@tinkatinka007 podla mna je jasne vidno ze si v tom, toto uz ani duch neni. Mas jasne 2 ciarky.