Ahojte baby, vyšli mi pozitívne výsledky na rubeolu, máte s tým skúsenosť? Volať na infekčné mám až v stredu a som nervôzna 🙄 IgG mi vyšli 98,3 IgM 75,50 a S-THS 3,57 ... nevyznám sa v tom 🤦♀️ Viete mi poradiť, či je to veľmi zlé? vďaka
Ja som mala, na infekčnom so mnou prebrali výsledky a podľa hodnôt oni vedia či si ju prekonala posledné obdobie alebo v minulosti....mne povedali že som ju musela mať v detstve, no nebyvala som chorá....
Vysvetlili mi to tak že zrejme som s vírusom prišla do kontaktu no bol oslabeny ale telo a imunitný systém ho zachytili, vytvorili si protilátky no ochorenie neprepuklo.... všetko bolo v poriadku , mala bola zdravá a po nej aj jej mladšia sestrička 🙃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj mne na zaciatku tehotenstva vysli tiez. Vystrasili ma, ale pani docentka na infekcnej klinike ma upokojila tym, ze tieto vysledky zvyknu vyskakovat v tehotenstve, ze hodnoty skacu. Podla mna bude vsetko ok 😉