Čaute. Len pred pár dňami mi vyšli tri testy pozitívne. Momentálne som 34dc. Pobolievalo ma podbruško. Ale nič závažné. Ale včera a dnes som mala dvakrát omnoho silnejšie kŕče. Je to ok keď sú prítomné aj silnejšie kŕče? Veľmi pekne ďakujem za každú odpoveď.
Tak to hádam nie. Ale bolo to veľmi nepríjemné a chvíľku som sa nevedela ani pohnúť a to mi išiel autobus. Pre mňa je toto celé nepoznaný pocit,preto sa pýtam skúsenejších. Ale vďaka
Pri prvom som mala bolesti od zaciatku tehu az do konca, prirovnat sa to dalo k menstruacnym bolestiam. Behala som stale na wc vzdy som mala pocit ze uz uz sa spusti menzes. Teraz napriklad cele tehu uplne bez bolesti.. asi je to individualne.. a bat, no boji sa asi kazda ale zase netreba sa stresovat zbytocne 🙂
Chce to veľa pokoja a pozitívneho myslenia.
Určite zájdi za svojím gynekológom..
Ďakujem za rady.
@danka56 to je normalne.Maternica sa roztahuje.Pri oboch detoch som to pocitovala asi do 12tt tak ako opisujes a stale som mala pocit,ze kazdu chvilu dostanem menzes.
Ahojte asi sa zo mňa budete smiať, ale aj tak to sem dam 😀 3 dní pred ocakavanim menzesom som mala prvý pozit. Test, na fotke je to ten spodný... Vrchný je zo včera čiže deň pred, dnes by som mala dostať, aj ma sem tam tak zabolí, ale vidí sa mi ze čiarka zosilnelá (dnes som si tiež robila a je rovnaká ako na fotke ta vrchna) ... Veľa som tu čítala o missed AB. A strašne sa toho bojím 😒 potešila som sa tehotenstvu, rok sa snažíme, tak chcem vedieť mali ste to niekto podobne? Pred MS pozitívne testy a bolesti ako na krámy? A ešte som chcela, moja doktorka nerobí, nemam sa koho spýtať, môžem si sama pre istotu nasadiť duphaston? Ďakujem za rady ❤
Ked ti pekne silnie palicka na teste nie je sa coho bat a krce som mala tiez do cca 12t co sa mi roztahovala maternica je to normalne, ziadne lieky si nenasadzuj aby si si nahodou neposkodila, teraz je to na ako sa moj doktor vyjadril na "matke prirode" ci sa prijme alebo nie, uzivaj si ten pocit ze to vyzera slubne a skus sa testnut o 2dni z ranneho mocu palicka by mala byt este silnejsia.... ziadne stresy a sprav si program s priatelom babetku stres neprospieva 😉
@danka56 krče niesu žiaden problém .. ak nekrvacas tak je vsetko dobre.. krce byvaju vtedy ked sa ti roztahuje maternica co je uplne normalne. Pre kazdu prvorodicku je to nepoznatelny pocit 🙂 casom si zvyknes 🙂
@soni_cka bolesti si uplne normalne ja ich mam doteraz a to som uz v 21tt. Treba si na to zvyknut. Ak nekrvacas je urcite vsetko okej a len nestresuj a nemysli na somariny... Mozno aj stresom to mas drzim palce a prajem vela stastia.
Veľmi pekne vám ďakujem, viem ze sú to asi hlúpe otázky a zrejme pôsobím ako nejaká histerka ale po roku vidieť // je fakt niečo neuveriteľné.. A pravdupovediac vôbec som netušila ze tehotenstvo boli 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
prosím ťa nestresuj....to už odteraz sa budeš báť všetkého kde ťa pichne, zabolí, a pod ? Kým prídeš na koniec tehu tak budeš psychicky na dne...😉