Ahoj. Prosim vas , interne vysetrenie a vysetrenie na cukrovku tehotensku je povinne s tym, ze ak tam nepojdem, nedostanem ten penazny prispevok po narodeni dietata?
Len sa pytam cisto zo zvedavosti, prosim nepustajte sa do mna s tym, preco tam nechcem ist a ze som nezodpovedna🙏🏼🙏🏼 Velmi vam dakujem
@mamamasama dakujem velmi pekne za odpoved 🙂
ahoj. nieje to povinne. nebola som na vysetreni ohladom cukrovky a vsetko ok, peniaze som dostala
@wolfie2210 na Slovensku to povinne nie je, takze nemusis. Ale je dobre to absolvovat
@fallenkaa je to sok pre telo. povedala by som, ze pre ludi co sa stravuju zdravo a normalne v tehotenstve - teda konkretne pre mna, nepotrebne.
Keby vysla cukrovka, tak by sa len nasadila zdrava strava, dieta.
A este dalsia vec, dieta som mala stale trosku mensie tak som sa podla vsetkeho takto rozhodla.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie je to povinné. Ak chceš kočíkovné, tak by si mala chodiť na prehliadky od 4.mesiaca tehotenstva. Ale okrem toho, žiadne vyšetrenie povinné nie je.