Povedal vám lekár, že čakáte dievča a nakoniec ste mali chlapca?

15. júl 2024

Stalo sa vám niektorej ze vám lekár povedal ze budete mať dievča a mali ste chlapca ? Alebo vám na ultrazvukoch viac krát zmenil pohlavie ?

melanta
15. júl 2024

Tu píše jedna diskutujúca, že 3x im potvrdili dievčatko a narodil sa chlapček. https://www.modrykonik.sk/forum/na-kocikovanie/je-kocik-cybex-priam-limitka-aj-pre-dievcatko/

cookie29
15. júl 2024

kamoske... uz mala nachystanu aj ruzovu izbicku atd a nakoniec chlapcek

kendra73
15. júl 2024

Nikdy sa mi to nestalo.3 krat som cakala chlapcov,3 krat mi povedali,ze chlapci a aj boli.Teraz cakam 4.babo,v 13.tt mi povedali,ze dievca,plus som si dala z krvy zisti a je to naozaj dievcatko 🙂 takze za 4 babatka sa mi ani raz nestalo,ze by sa zmylili.Ak chces mat uplnu istotu,tak babygen (120 eur)

pukina
15. júl 2024

Ano, poznam aj viac takych osobne. Podla mna je taka situacia aj viac bezna aj pri vyspelejsej technike, niekedy to proste na ultrazvuku moze vyzerat inak ako je to realne. Dokonca som mala kolegu, ktory cakal chlapca a narodilo sa im dievca🙂

vsetkounas
15. júl 2024

Takto veľa záleží v ktorom týždni ty to povedal a ako bolo bábo otočené . A ono malý sme mať chlapčeka a mama malú Máriu a švagriná čakala dievčatko ružove nachystané a zrazu Kristián . Ale ja to beriem že to sú výnimočné prípady

natassa2
15. júl 2024

aj taketo veci stavaju. zalezi ako je babatko otocene, ono preto sa aj pri porode pytaju na meno aj dievcatka aj chlapceka.

oliolijanka
15. júl 2024

@kendra73 Chlapcov vedia urcit vzdy. Ked ten pipik proste vidia, je to urcite chlapec.
Opacne to ale nie je iste. Ak pipik nie je vidno, tak je to dievca, alebo chlapec, ktoremu nie je vidno pipik.
Preto sa autorka pyta.

nikushka8
15. júl 2024

Kamosom este 3 dni pred pôrodom tvrdili dievca a narodil sa chlapec. Ale neboli na 3D

kendra73
15. júl 2024

@oliolijanka a ja jej odpovedam,ze mne sa to nestalo a ze babygen ma najistejsi.Mne malu aj chlapcov urcili podla nub theory-vybezku.krv potvrdila.

elenka.k
15. júl 2024

mneeee, do poslednej chvíle tvrdil dr., že dievča / jedno dievčatko som už mala / a ak to na mňa prišlo, v noci mi robili 3D ultrazvuk, dr. - iný. sa zasmial, že vidíte tu pláva pinďur. Od radosti som ani necítila bolesti. Práve dnes je 14 r. čo miesto Liany máme Mareka 😀

majka176
15. júl 2024

Mne sa stalo, že na prvom 3D mi povedali, že na 80% dievča, a na druhom 3D že na 100% chlapec a narodil sa chlapec 🙂

kvadrinkaaa
15. júl 2024

Jedna tak porodila pred mesiacom tretieho chlapca. Celý čas bola v tom, že to je dievča. 😀😍

la_dolce_vita
15. júl 2024

Tiez sa mi to stalo a to som uz bola v 8.mes. ale bolo to pred 24 rokmi..

karolinkaaaa005
15. júl 2024

Ahoj nam sa to stalo ...celý čas tehotnosti vraveli že čakáme dievčatko ..všetko nakúpené ružové ešte aj kočiar ...až pri samotnom pôrode sme uvítali chlapčeka 😄😄 aj doktor bol prekvapený .. rok 2018

elenka.k
15. júl 2024

@karolinkaaaa005 😀
ja som mala našťastie po dcérke odložené , potom sa iba povyberali neutrálne farby a šup ho na nákupy - modré nákupy 😍

lulu0123
15. júl 2024

Ja mam kamosku ktorej tvrdili,ze bude chalan a narodilo sa dievca.Nechapal nikto.

terry658
15. júl 2024

Stalo sa to viacerým ženám v okolí. Preto som si nedávala zisťovať pohlavie. Prosto keď sa narodilo tak sme hneď vedeli na 100%

ivka21
15. júl 2024

No mne pri 2 tvrdili že dievčatko pri prvom sa to zmenilo v 6 mesiaci a pri druhom sme mali komplet sono tak už v 20 t som vedela ze chlapček pritom to dovtedy bolo dievcatko

poisonblu
21. júl 2024

my sme podla dr. a obyc.sona cakali dievca az do porodu..mame chlapca

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre