Caute baby cisto len zo zvedavosti sa pytam ci sa aj take stalo niektorej 😁
V 16tt bola ešte chlapec😀 v 20tt už finálne dievča
ja som ten prípad, bola som do poslednej chvíle Matúško 😀
mne do 30tt tvrdili že čakám dievča, až to bol chlapec ( v sanatoriu Koch) 😀
Mne sa 3x vzdy dr trafil.
Napr kamaratke dr nezistil ze caka dvojicky. Az ked sa stahovala to uz bola cca 5-6.mesiac. A novy dr ze dvojicky.
Mne sa to teraz stalo, ale opačne. Od zistenia tehotenstva som mala pocit, že je to chlapec, oslovovala som bruško ako chlapca, hovorila som o ňom ako o chlapcovi… A doktorka v 12tt že nevidí presne, ale asi dievča, v 16tt určite dievča, ešte mi ukazovala kávové zrno. Aj tak sa mi priečilo oslovovať dieťa ako dievča, nešlo mi to cez pusu, volila som radšej neutrálne “to bábo”… a minulý piatok v 20tt, že chlapec! Nemohla ani tvrdiť nič iné, ultrazvuk jej to vypísal cez celú obrazovku… Akože aj dievčaťu by sme sa potešili, no intuícia je intuícia a som rada, že sa potvrdila…
@shawlin Áno, mne pred 11 rokmi. Celé tehotenstvo že chlapec, ešte mi kvôli tomu robili cisársky rez, lebo bol otočený koncom panvovym a pri tom cisaraku mi vytiahli z brucha dievčatko. Nám to bolo v podstate jedno, už sme mali doma aj chlapca, aj dievča no celú vybavičku som mala do modra, aj kočík 🤣
@shawlin do 16tyzdna 3 doktori tvrdili chlapec.na amnio sa potvrdilo dievcatko a tak aj bolo 😃
Ja neviem, to v dnesnej dobe nevidia? Alebo nevedia vyhodnotit? Ja mam 4 deti a ani raz sa lekar nesekol. Stvrte mi dokonca povedal na 80% diebca v 13+4. Neverila som mu velmi, ale na dalsich poradniach sa to len potvrdilo.
V lete 2010 sme štyri susedky v bytovke čakali chlapcov. Traja sú chlapci a jednému sa zrejme vstrebal, lebo je to dievča a kočka riadna 😀
@shawlin mojej matke, mala som byt rasto...videk aj pipika
Pred 11 rokmi,ked som cakala najmladsieho syna,tak mi traja lekari nezavisle od seba a vzdy v inom obdobi tvrdili,ze cakam dievcatko.....a bum.....pri prijme do porodnice sa na usg zaucal nastavajuci lekar a tam mi povedali,ze cakam chlapceka....a ano...mali pravdu oni 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣🤣🤣
@domka222 a kde ste boli na skrining? A kedy?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@shawlin áno, ale je to skoro 20 rokov, tak už sú snáď presnejší