Používate prístroj na počúvanie bábätka Angel sound?

maciatko35
28. feb 2022

Pekný deň,aké máte skúsenosti s prístrojom na počúvanie bábätka? A kde ste to poprípade kupovali? Ďakujem za odpovede 🙂

jaja8_9
28. feb 2022

@maciatko35 áno používam keď si nie som istá, dokiaľ som necítila pohyby tak častejšie na par sekúnd a teraz len občas keď necítim dlhšie bábätko... Kupovala som v Brendone

adrbat
28. feb 2022

Ja som sem tam počúvala keď som ešte necítila pohyby a keď som mala taký divný pocit. Ja som si ho požičala od kamarátky 🙂 .

3nana13
28. feb 2022

Ja som kúpila z druhej ruky za 15€ od 13tt som sledovala, keď som ešte necítila, a mala som zlý pocit. Vždy ma to ukludnilo. Aj teraz keď dlhšie necítim pohyby, viem vyskúšať.

miskamicha
28. feb 2022

@maciatko35 ja som pocuvala od 10 tt na par sekund lebo som opakovane krvacala..bala som sa. A jed boli pohyby tak len obcas ked som babo necitila. Angelsound mi mozno zachranil babo na konci tehotenstva..teda.mala som FETALNY DOPPLER prislo mi to lepsie ako klasicky angelsound plus ma mensiu frekvenciu

andrea_prestastna
28. feb 2022

@maciatko35 kupila som tu na koni za polku a pouzila som ho iba ked som necitila pohyby nakolkos vlani v 18tt mala MA tak som sa chcela upokojit, nakoniec som ho po 18tt predala a vyrovnala sa s tym ze aj tal nic nenarobim ked sa nieco ma stat sa to stane, nepouzovala By som ho len tak pre radost a vobec nie casto a dlho,

maciatko35
autor
1. mar 2022

@jaja8_9
@jaja8_9 ďakujem za odpoveď 🙂

maciatko35
autor
1. mar 2022

@adrbat ďakujem za odpoveď 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre