Ahojte, máte niekto prístroj Angelsound na počúvanie frekvencie srdiečka bábätka? Máte s ním nejaké skúsenosti? Od ktorého týždňa ste počuli srdiečko, príp. viete mi poradiť kde sa presne srdiečko nachádza a kde ho najlepšie počuť? Nemám návod na tento prístroj a už by som ho rada začala využívať.
Ja ho mám niečo vyše týždňa, srdiečko počuť už od 11tt, ale treba ho chvíľu hľadať. Nestačí nájsť správne miesto, ale musíš trafiť aj uhol. Neskôr sa to už hľadá ľahšie. Nájdi si to na YouTube, tam je celkom pekne počuť, ako to má znieť. Len si dávaj pozor, aby si si to nesplietla s nejakou Tvojou tepnou. Srdiečko bábätka bije oveľa rýchlejšie 😉
@dorka21 Napíšem to sem, aby to videli aj ostatné kočky 😉 V Brendone http://www.brendon.sk/products/list?searchtext=... 😉
ja som v 12 tt a nachadzam len svoje ..
baby prosim vas je tu nejaka,ktora pouzivala angel sounds a mala tucnucke brucho ako ja? 😀 aj ste to srdiecko poculi? lebo mne prave dorazil,ale riesim,ci cez ten tuk budem aj nieco pocut 😕 😀 diky
pre mna to bola pocas tehotenstva najlepsia vec na svete
ano uz je davno predany.
dievcata cim mozem nahradit ten gel pri pocuvani srdiecka, totiz ten gel nemam.
mne dnes tento pristroj prisiel domkov a je to skvela vecicka....som v 11tt a srdiecko je prekrasne pocut a ja som ovela kludnejsia, ze je vsetko v poriadku 🙂
Ahojte dievcata a nepredavate ho nahodou niektora? Dakujem
Ahojte, kupila som Angelsounds cez www.angelsounds.sk Doniesol mi ho kurier a uz sa vytesujeme cela rodina. Super!
ani ja ho nebudem predavat, urcite si ho necham pre druhe. Je to supeeer.
Gratuluji vsem nezhani nekdo kocarek???
som 11+ 3 a dnes sme 1. krát počuli 😀
nebude niektorá z vás predávať angelsound? dakujem za info 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@janine6623 ahoj, nemám síce osobnú skúsenosť, ale našla som len to, že pomocou tohto prístroja môžeš počúvať srdiečko od 12. týždňa priložením na podbruško. Vraj k tomu nepotrebuješ žiadne špeci gély.
Ináč sa tento prístroj rozoberá aj tu : https://www.modrykonik.sk/forum/zakladna-vybavicka/monitor-plodu-angelsound-ste-s-nim-spokojne/ .
Veľa zdravíčka tebe aj bábätku 😉