Používali ste tieto vitamíny v tehotenstve?

13. nov 2024

Používali ste tieto vytaminy v tehotenstve? Mne to odporučil doktor, ale nevie. Či Zrovna myslel tieto kone 🤣🤣🤣🤣

autor
13. nov 2024

Neviem *

vojtovicka
13. nov 2024

Dobre ze si opravila to neviem. Velmi ma to rusilo. 🫨

stellarstar
13. nov 2024

Píše sa vitamíny. A skoro všetky omega sú takéto veľké

mamamasama
13. nov 2024

@vojtovicka 🤣🤣🤣👏🏼

sweetlife001
13. nov 2024
autor
13. nov 2024

Jezis , ani som si nevšimla 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 hore som to napísala správne, bohužiaľ mi to prepísalo ani neviem ako. 🤣🤣🤣🤣

autor
13. nov 2024

A brali ste takéto niektorá ? 🫣

stellarstar
13. nov 2024

Áno, dala som ich do úst a prehltla s dostatočným množstvom tekutiny

autor
13. nov 2024

@stellarstar ďakujem pekne 🙂
Ja, čo sa týka takýchto veľkých liekov či vitamínov, tak od malička mám s tým problém, že neviem to normálne prehltnúť. Ako nejaký blok keby mám 🤣. Ale musím to prekusnúť, a bude dobre..

anavixy
13. nov 2024

Existuje aj sirup - rybi olej (niekolko druhov), ak mas problem s velkymi tobolkami.

mackosuta
13. nov 2024

ahojte..rybí olej je pôvodom z rýb, logicky...omega 3,6 mastné kyseliny si ryby samotné netvoria, získavajú ich zo stravy - rias, ktoré požierajú...zamyslenie: načo budem do seba pchať veľké tobolky rybieho oleja, ked môžem jesť priamo zdroj omega 3,6 MK, ktorým sú riasy? Ak chceš viac info o kvalitnom zdroji cenných látok, rada poskytnem...

butterflyeffect
19. nov 2024

Ja beriem od zaciatku Femibion a este aj z toho sa mi obcas grga po rybach kvoli omega, toto neviem ci by som dala 🤣

autor
19. nov 2024

@butterflyeffect skúsila som, a nie je to nič hrozne našťastie 😆

leidin
23. nov 2024

To mas uplne jedno, ci su to male gulicky alebo sa tazko prehltaju, rybina aj tak je citit v hrdle z toho, co mne teda vadi hlavne. Akoze za mna jediny marketingovy tah, ktory by ma niekedy presvedcil brat omega tri znova keby to nebol cisto rybaci olej ale nejaka neutralna tabletka, ved to si mozem kupit konzervu tuniaka a je to aspon normalne, nie takto koncentrovany hnus.

autor
24. nov 2024

@leidin no z týchto rybynA vôbec necítiť 🤣

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre